Pevec, pisec pesmi, glasbenik in producent Alex Volasko je znanec številnih glasbeno obarvanih televizijskih oddaj, kot so Slovenija ima talent, Misija Evrovizija ter Melodije morja in sonca. V njegovem repertoarju so pesmi Da da di da, Tvoj spomin in Tam na obali, katerih avtor je, skladbe pa piše tudi za druge glasbene izvajalce.

Kaj trenutno počnete v življenju, s čim se ukvarjate?

“Trenutno se z ekipo pripravljamo na nastop na EMI (kjer sem avtor in producent ene skladbe) in na nastop na Pop Rock dnevu slovenske glasbe. Hkrati pa pripravljam novi glasbeni album, ki naj bi izšel enkrat konec pomladi.”

Vir: Alex Volasko
Vir: Alex Volasko

Kaj je pri vas v tem trenutku na prvem mestu?

“Trenutno in tako kot vedno – glasba, ustvarjalnost, ideje in pozitiva.”

Za koga in kaj bi lahko rekli, da ljubite v svojem življenju?

“Zagotovo svoje delo, svojega dihurčka (jap, moja domača živalca je dihurka Pika) in seveda – svojo punco :)”

Vaša prva asociacija na ljubezen?

“Romantična komedija :)”

Prvi poljub in prvi seks, oba si zapomnimo za vedno. Imate na ta dva trenutka lepe spomine?

“Niti ne, ker sem bil včasih precej bolj sramežljive sorte. Ampak prvič si pri obojem precej lesen in z mano ni bilo nič drugače. Praksa je le praksa :)”

Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju?

“V prvem letniku me je prvič poskušala poljubiti ena punca, ki pa mi ni bila tako zelo všeč. Povabila me je na sprehod, nato pa – meni nič, tebi nič – kar malo agresivno skočila name. Pobegnil sem in se skril za neko grmovje v gozdičku :)”

Vir: Alex Volasko
Vir: Alex Volasko

Je v vaših očeh samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti?

“Mislim, da je to odvisno od osebe – ljubezni ne moreš napovedati, pride kar naenkrat. Nekaj na silo v zvezo, pa tudi ni pametno riniti. Oboje ima svoje prednosti in te je treba izkoristiti.”

Kako pa gledate na prekinitev partnerske zveze? Kako ste se, če ste bili kdaj v tem položaju, s tem soočali?

“Prvič sem malo jokal, potem pa mi je šlo kar na bolje. Je pa čustveno to zagotovo ena izmed težjih stvari ampak, ko ne gre več, pač ne gre.”

Danes se že 20 % Slovencev spozna preko spleta. Kaj menite vi o tovrstnem spletnem spoznavanju?

“Po mojem mnenju še več, vedno več. Ampak s tem se mi ne zdi nič narobe, saj se ljudje skozi stoletja nismo bistveno spremenili … samo naš pogled na svet se je. Romantičen in zvest si lahko tudi preko spleta. Večji problem je hiter pretok informacij in pretirano ljubosumje, ko zavibrira telefon, pa tudi če gre za oglas (govorim za zveze) :)”

Vir: Alex Volasko
Vir: Alex Volasko

Na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com se je spoznalo kar 15.000 parov. Je tudi med vašimi znanci kakšen par, čigar iskrica je preskočila prav na ona-on.com?

“Ne, poznam pa veliko parov, ki so se spoznali prek Facebooka. Glede na to, da tam točno vidiš, kaj koga interesira, kaj rad počne … mislim, da prej oceniš svojo ‘sorodno dušo’ in imaš temo za pogovor. Ampak tudi s tem ni nič narobe. Splet je pač nov družabni prostor, brez omejitev.”

Kaj bi sporočili vsem samskim uporabnim ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

“Dragi samski uporabniki, sam sem že kar nekaj časa v zvezi. Pridejo slabi trenutki in pridejo dobri trenutki. Ljudje vedno iščemo toplino, prijazno besedo in objem, poljub … ampak nič ne pride kar tako – ko pa pride, pa to začutiš po vsem telesu. In prava ljubezen vedno pride :)”

Piarovka, urednica, radijska in TV voditeljica, Health coach in umetnica, ki jo vodi vodilo 'Drugačnost nas bogati!' Prepričana je, da sta ljubezen in energija najpomembnejša elementa za človeško rast in razvoj ter da mora biti vsak dan poseben in ekskluziven.

Ni komentarjev

Odgovori