VIDEO: Ali idealno partnerstvo obstaja?

Kako prepoznati moškega, ki je 'kot ustvarjen' zame?

Na brezplačnih posvetih mi pravite, da ste razočarane in obupane. Zato, ker ste se spustile v zvezo z moškim, ki vam NI idealen.

Skoraj vedno po 15 minutah pogovora z mano same ugotovite, da ste to vedele, že preden ste se za zvezo odločile. A ste vseeno ‘šle v to’.

Uf, kako mi je to poznano! To sem počela 15 let. Vse iz istega razloga, kot ve: občutka osamljenosti.

  • Večeri, ki so predolgi. Vse več jih je.
  • Čveki s prijateljicami, ki ti postajajo odveč. Niso ‘isti kot s partnerjem’. Ker – z njim si intimno povezana. Popolnoma se mu predaš in dobiš tisti občutek … varnosti.
  • Občutek ‘je z mano kaj narobe, da me nihče noče’?

Moj rezultat?

Moški, ob katerih sem se počutila še bolj osamljeno. Ker sem takoooo zelo želela biti sprejeta. Slišana. Nekomu pomembna.

A če si v vezi, v kateri kar naprej razmišljaš, kaj in kako naj nekaj narediš, da te bo videl, sprejel in slišal, potem postajaš nekdo drug. Nekdo, ki nima pojma o čem govori. Pač – govori o tistem, kar misli, da bi bila partnerju (verjetno) zanimiva tema. Ne preveri, ne vpraša. Ker te je strah:

»Kaj pa če ga to ne zanima in ‘nisva za skupaj’? Kaj pa potem? Potem bom pa čiiiiiiiiisto sama … oh, samo tega ne!«

Takih »idealnih« partnerstev sem si jaz ustvarila 4. Dolgotrajne. V čisto vsaki sem dobila isto porcijo osamljenosti in občutka nevidnosti. Nepomembnosti.

Šele s peto zvezo sem naredila odločilen korak. Korak, zaradi katerega se vsak dan svojega ‘novega življenja v (zame) *iDEALnem* partnerstvu počutim nekomu pomembno. Njemu pomembno. Podprto. Sprejeto.

Kaj je bil ta korak, ki bo pomagal čisto vsaki izmed vas, da si spremenite ‘ljubezensko usodo’ in naredite, kar je treba, da spoznate SVOJEGA *iDEALnega* in že v nekaj mesecih tudi ustvarite svoje *iDEALno* partnerstvo za življenje, povem v spodnjem videu:

Razen, če ste odločene, da nočete več čakati in hočete spremembo ZDAJ. Brezpogojno (čestitam, mimogrede! ;-)). Kako (korak po koraku) bi lahko to naredila TI, na primeru svojega življenja, tvojega razpoložljivega časa, ti  povem na BREZPLAČNEM POSVETU (klikni SEM, da se prijaviš).  Po njem zagotavljam čisto novo, sveže zaupanje, da tudi zate obstaja še kako velika možnost, da si ustvariš *iDEALno* partnerstvo.

Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, Jerneja

Deli
Prejšnja objavaVIDEO: Vas obkroža negativna energija?
Naslednja objavaVIDEO: Idealni partner te čaka. Ga hočeš najti?
Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori