Ana & Klemen ~ Spoznala sva se na ona-on.com

Od prvega kontakta do zmenka le nekaj sporočil.

Zgodba Ane in Klemna ima celo vrsto pripetljajev. Vsebuje romantiko, dramo, zlomljeno srce in seveda srečen konec. Ahhh, ta ljubezen …

Prvi sem kliknil jaz in začel pogovor. Ker sem bil v prejšnji zvezi 9 let, nisem vedel kaj točno naj napišem, kako naj začnem pogovor, saj so bili ponovni zmenki zame nekaj čisto novega. Zato sem začel pogovor na zelo preprost in iskren način. Napisal sem, da se mi zdi simpatična, da ne vem kaj naj napišem in sem v tem čisto nov ter da, če bi šla preprosto na sprehod ali pijačo, da se spoznava in vidiva kako in kaj.

Zmenek 1 in zmenek 2

Bi šla z mano na sprehod? S temi besedami je Klemen osvojil prvi zmenek z Ano.

Nazaj mi je zelo na kratko odgovorila, da je za in tako sva se zmenila, da se dobiva tekom vikenda. Določila sva lokacijo srečanja in uro. To je praktično bila vsa komunikacija do trenutka, ko sva bila zmenjena za zmenek.

Še preden se je prvi zmenek končal, je Klemen zvito Ano že pripravil do drugega zmenka.

Dobila sva se v Zajčji Dobravi. V trenutku, ko sem jo zagledal v živo, je v meni nekaj zaživelo in to je zame bil tisti znak, da je ona prava zame.  Enako je bilo pri Ani. Na tem zmenku sem bil pravi lisjak. Tekom zmenka sem Ano na hitro povabil na novi zmenek v picerijo. Ker je debata nanesla, da še nikoli ni jedla napolitanske pice, se je priložnost za zmenek ponudila sama od sebe. Na koncu je želela plačati, vendar ker sem jaz povabil ji to nisem pustil in ji rekel, da ko bo naslednjič ona povabila na zmenek, da lahko takrat plača in tako sem si zagotovil vsaj še en dodaten zmenek.

Klemnova romantična plat zašibila Anina kolena, ampak …

Na drugem zmenku v piceriji sem imel narejen celoten plan, kako bo vse skupaj potekalo. Najprej pica in kozarec vina, potem sprehod po Ljubljanskem gradu, na koncu pa bova malo zaplesala pod zvezdami s slušalkami v ušesih, kot v nekem filmu. Vse se je tako zgodilo in na koncu sem jo poljubil in oba sva srečno odšla domov.

🤍 Preveri: Zgodbe ONA-ON parov!

 

Zlomljeno srce

Naslednji dan mi je pisala, da ima še 2 zmenka, namreč da nisva nikoli rekla, da sva zdaj par in nisva “URADNO” potrdila najine zveze z besedami. Jaz sem bil mišljenja, da je poljub to potrdil. Izgleda sem se motil. Ko mi je to povedala, sem imel rahlo zlomljeno srce in bil sem čisto potrt, saj v moji glavi sva že bila par in srečno zaljubljena.

Ko je odšla na zmenek z drugim, sem sedel na kavču gledal televizijo. Odprl sem pivo in si rekel, da če želi z mano imeti karkoli, me bo po koncu zmenka poklicala. Občutki v meni so bili zelo močni in tudi, ko sva bila skupaj, se je čutila ta močna povezava. In glej no glej, ko je končala zmenek me je res poklicala, jaz sem jo takoj vprašal, kako je bilo. Pogovor je dobro tekel, ponovno sva se pogovarjala nekaj ur po telefonu.

Srečen konec, vse dobro

Naslednji dan je sledil nov zmenek. Šla sva na sladoled v Cacao. Pred tem sva se dobila pri meni doma. Vmes je pogovor nanesel tudi na to, da jo boli vrat. Seveda sem se ponudil, da jo zmasiram. Tako sva preživela pri meni nadaljnji dve uri – na kavču, v objemu. Nato sva odšla na sladoled, kjer sem jaz izrazil svoje občutke in ji povedal, da mi ni bilo všeč, da je šla na zmenek, saj sem mislil, da sva zaradi poljuba skupaj (jaz sem namreč imel dogovorjen zmenek še z eno punco, vendar sem ta zmenek odpovedal takoj, ko sem prišel s prvega zmenka domov). Ona se je nasmejala, kot da me malo izziva in nagaja, nato pa sva “uradno” z besedami rekla, da sva par in da bova skupaj.

Za naju je bil ta trenutek res nekaj posebnega, nekaj neverjetnega, kako se je vse skupaj odvilo. Kot bi gledal nekakšno romantično komedijo, ki ima tekom filma vse možne zaplete, vendar je na koncu vse tako kot mora biti.

Po 1 mesecu sva šla na prvi skupni dopust, nato se je preselila k meni v stanovanje, po 3 mesecih sem bil že tako prepričan in zaljubljen do ušes, da sem jo vprašal, če bi se poročila in z velikim nasmehom je odgovorila JA.

Včasih imava kakšna nesoglasja, vendar se zmeraj pogovoriva in prideva do zelo lepega zaključka, tako da sva preprosto srečna in zaljubljena. 31.7.2021 sva praznovala obletnico 1 leta in še danes sva tako noro zaljubljena in srečna, da sva se našla.

Vse je tako, kot bi bilo iz neke pocukrane pravljice. Ljubezen na prvi pogled in konec živela sta srečno do konca svojih dni in ravno zaradi tega sva rekla, da si želiva imeti sanjsko poroko, da bo resnično kot iz pravljice.

Datum poroke bova določila skupaj z ONA-ON, ki bo prevzel organizacijski del. Lokacijo pa sva že izbrala: posestvo Frjan. Po ogledu lokacije sva takoj oba vedela, da je to prostor za najino sanjsko poroko.

Tina je vodja promocije, spoznavnih dogodkov in novinarka na ona-on.com. Kadar se le da smuča, kolesari in uči otroke smučanja. Prima punca ;)

Ni komentarjev

Odgovori