Po daljšem premisleku sva se odločila, da deliva najino zgodbo, ki se je pričela z vašo pomočjo.

Andrej: Drugi zmenek se je zaključil s poljubom

V letu 2013 so se dogajale slabe in dobre stvari. A zaključilo se je neverjetno. Najin prvi zmenek je bil 30.11.2013. Sicer bi se morala srečati že kakšen dan prej, a sva preložila zaradi bolezni.

Na zmenek sva šla brez velikih pričakovanj, ker sva s prejšnjimi srečanji imela oba malce smole. Prav tako je bila Katja skeptična, kako bo, ker sva preko maila ugotovila, da sva bila včasih sokrajana, a se nikoli nisva srečala. Kaj kmalu sva ugotovila, da sva oba sproščena, da se rada smejiva in da sva gurmana. In tu se je najina zgodba nadaljevala … hrana 🙂 .

IMG_20150510_131912Najprej sva popila čaj, potem sva se odpravila na pico. Najina večerja je trajala vse do 1. ure zjutraj. V tem času sva ugotovila, da na svet gledava zelo podobno, da sva oba po horoskopu raka – rojena sva 21.7. in 22.7. in loči naju samo leto dni.

Zmenek pa se še ni zaključil s poljubom. Dogovorila sva se za nedeljsko kosilo in ogled filma v kinu. Drugi zmenek je trajal skoraj cel dan in zaključil s poljubom 😉 .

Potem so se stvari začele hitro odvijati. V najini zvezi imajo veliko vlogo od samega začetka tudi Eva, Maša in Zarja. To so Katjine hčere iz prejšnjega zakona. Ker smo se hitro ujeli, in ker je bilo enosobno stanovanje premalo za vse, sva se po slabih 2 mesecih odločila za skupno življenje v večjem stanovanju.

Katja: V naslednjem letu načrtujeva poroko

Ker sva oba ljubitelja potovanj, sva kaj kmalu začela raziskovati Balkan. Začetek najine zveze je zaznamovala tudi Andrejeva bolezen, a sva skupaj prebrodila to oviro. Proti koncu poletja 2014, torej po približno 8 mesecih, naju je presenetila čudovita novica. Napovedal se je nov družinski član, ki ga pričakujeva v mesecu maju letos. Ravno danes sem že v porodnišnici, malce bo pohitel porod, kot vse kaže.

V naslednjem letu načrtujeva poroko. Želiva si jo bolj v poletnih mesecih, ko bo najin malček že shodil, da nama bo lahko najin sinček prinesel prstana, ki bosta zaznamovala in okronala najino srečo.

Ni komentarjev

Odgovori