Benjamin se je prijavil na ona-on, kjer je lahko kot član neomejeno komuniciral. “Lejo sem spoznal na vaši strani ona-on. Iskal sem resno mamico in vaš portal mi je dal, na podlagi iskalnega filtra, točno mojo Lejo. Pritegnil me je njen opis o njenem življenju. Ker ni imela slike, sem jo vprašal za šanse oz. GO?. Odgovorila mi je z GO! in prosil sem jo za sliko.”

benjamin-leja-thumb

“Na začetku se nisva mogla pogovarjati, saj je bila Leja neplačnica, vendar ji je ona-on podaril 3 dni brezplačne uporabe, kjer sva lahko komunicirala in se spoznavala. Napisala mi je, da sem ji všeč, zato sva si začela dopisovati preko IM sporočil.”

“Po enem tednu komuniciranja, sva si izmenjala Facebook naslove in telefonske številke, ter se dobila na zmenku. Skupaj sva bila zelo hitro,” razlaga Benjamin.

Leji se je najbolj dopadla Benjaminova slika in opis, da je sproščen.

“Prvič sva se dobila v Litiji, saj je Leja iz Ljubljane, jaz pa iz Slovenske Bistrice. Hitro sva se ujela, po drugem zmenku sva začela hoditi,” pravi.

“Sicer nisem verjel v internetna spoznavanja, vendar nisem imel nič izgubiti, star sem bil 30 let, vsi okrog mene so imeli družine, jaz pa sem na ona-on.com poskusil svojo srečo. Zdaj živiva skupaj in načrtujeva družino,” še dodaja Benjamin.

Še iščeš ljubezen? Išči na ona-on! ♥

Ni komentarjev

Odgovori