Besede, ki jih ženske želimo slišati

Magične besede, ki bodo omehčale vsako dekle.

Pri nekaterih parih se večkrat zgodi, pri drugem malo manjkrat, vsekakor pa se lahko zgodi, da moški pozabi na kak pomemben datum, ali pa pride prepozno domov in že v naprej ve, da to partnerki ne bo všeč.

Zato pa obstajajo magične besede, ki bodo omehčale ali vsaj omilile jezo. Ni ženske na tem svetu, ki ne bi želela slišati pohvalo, še posebej, če je ta iskrena in pa fraz kot so »Lepo izgledaš«, » Ali si shujšala ?«, »Čudovita si «, še posebej, kot že rečeno takrat, ko ga ta »polomi«.

Verjemite, da bodo take lepe besede ženskam omehčala kolena.

Vir: Shutterstock

Besede, ki pa odtalijo še tako zahtevno žensko, pa so:

TI SI POPOLNA – kadar se ženska trudi izgledati dobro in izpolnjuje vaše želje, jo nagradite s pohvalo.

LJUBIM TE – tudi tiste ženske, ki ne padajo na » poceni fore « si želijo slišati ti dve besedi. Seveda pa je zelo pomembno, da ji to poveste v pravem trenutku in na pravem mestu. Če res tako mislite in seveda občutite, je uspeh zagotovljen.

KAKO SI SEKSI – seveda, katera ne želi biti svojemu partnerju seksi? Vsaka brez dvoma, vendar ji to povejte, večkrat na teden in razpoloženje bo vzcvetelo.

POGREŠAM TE – če delate po cele dneve in se ne vidita prav pogosto, ji pošljite sms ali še bolje pokličite jo. Povejte ji kako zelo jo pogrešate, saj ženske rade vedo, da moški mislijo na nanje, tudi kadar nista skupaj.

Ni komentarjev

Odgovori