VIDEO: Bi bila raje samska ali na Bahamih s svojim idealnim?

Si se kdaj vprašala, koliko te stane samskost (če si želiš partnerja in tudi vsaj nekaj že počneš v tej smeri, da bi ga našla)?

3000 €.  Na leto.

Pa vsi vemo, da je to samo stranski učinek tistega, česar se ne da izraziti v evrih. Reče se mu osamljenost. Hrepenenje po *njem*, ki ‘bi bil tam’, mi praviš. Te zares videl. Te objel. Se s tabo pogovarjal. A ga ni … In žalost je vedno globlja, stroški pa tudi …

Ne verjameš? Jaz nisem. A dejstvo je, da sem sama, v dveh letih od treh, odkar sem v zvezi z mojim *iDEALnim* partnerjem, prihranila 6400,00 €.

Nisem materialistka, a rada bi ti razložila, da lahko v enem letu prihraniš za eno 7-dnevno križarjenje po Karibih – če ustvariš *iDEALno* partnerstvo.

Izračun je čisto enostaven:

Spoznavanje partnerja na “star, 1950, način” (ki stane največ!), pomeni, da boš 1x tedensko namensko: hodila ven, na zabave, na pijače, na pevske zbore, na stand-up komedije, na XY … Če greš samo 1x tedensko, porabiš cca 20 € (cca 1000 € / leto).

Govorim o tem, da samo poskrbiš, da si vidna. Do spoznavanja in zmenkov sploh še nismo prišli! Prav tako nismo prišteli, da si tu in tam kupiš kaj novega za kak randi. Recimo, da investiraš 300 € / leto.

Skupaj – 1300 € / leto.

Kje je mojih 3000 €?

Življenja.

Če živiš v 40 kvadratnih metrov velikem stanovanju, ki je tvoje, lastniško, potem imaš s kurjavo vred na leto cca. 1500 € stroškov (popravila in renovacije niso vštete). Če za to stanovanje plačuješ kredit ali najemnino samo 250 € (pa vemo, da je več!), je to 3000 € / leto.

Si predstavljaš, da bi stroške za stanovanje prepolovila?

To pomeni, da bi ti na leto takoj ostalo 750 € čistega denarja (če je stanovanje lastniško) oz. 2250€ na leto – če plačuješ najemnino! Samo še par evrov dodaš in sta OBA na križarjenju po Karibih!

Toliko prihrankov ti na leto prinese *iDEALni* partner. To je tak moški, s katerim na najbolj naraven in enostaven način želiš živeti skupaj vsak dan svojega življenja – do konca svojih dni! – in on s tabo.

To pomeni v 10 letih skupnega življenja 7500 € ali pa 22.500 € prihranka! In če sta dva, je to krat 2 …

Ampak – kako ga najti? Na ona-on je poplava moških! Saj ne vem, katerega izbrati! Vedno naletim na take, ki ponujajo samo seks ali pa lažejo ali pa …

To mi je rekla Slavica, ki je trenutno v mojem 3-mesečnem mentorskem programu. Po cca. 10 dnevih skupnega dela mi pošlje mail in zapiše:

Jerneja, meni je tako lepo! To je neverjetno! Samo tale nasvet sem uporabila in … toliko čisto drugačnih moških se zanima zame! In veste kaj? Pravkar sem bila na zmenku … Joooj, pa to je noro! Kolena se mi šibijo, jaz sem prepričana, da je ta ‘ta pravi’! Hvala!

Če ste pripravljene na isto izkušnjo – prijavite se na brezplačni posvet na www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet, da boste razumele, kaj morate spremeniti in kako delati, da se vam zgodi enako (in da greste na Karibe že v 2019! 😉 ).

Jerneja Krapše

Deli
Prejšnja objavaŠtevilke - poznavalke vaše sorodne duše?
Naslednja objavaPismo VP: V februarju se nam pridruži na številnih dogodkih za samske!
Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori