Seveda bi! Kako neomejeno komunicirati? Z neomejenim članstvom, ki ponuja storitev “Lahko mi pišejo vsi, tudi neplačniki”. Ko na ona-on.com iščeš prave kandidate, s katerimi bi se dobil/a na zmenkih, se ti pri marsikaterem pokaže na profilni fotografiji prikaže tudi strela in zraven oznako: “Lahko mi pišete vsi!”.

A kaj ta oznaka pomeni? Kako ga lahko dobiš tudi ti? Poglejmo.

Kaj je to?

Oznaka“Lahko mi pišete vsi!” je vidna oznaka, ki jo najdeš na profilni fotografiji v seznamih iskanj in na profilu uporabnika. Oznaka, ki ga spremlja strela, ti daje vedeti, da uporabnik uporablja storitev “Lahko mi pišejo vsi, tudi neplačniki”, ki je neposredno povezana z neomejenim članstvom.

In kaj je namen tega oznake? “Lahko mi pišete vsi!” dokaj jasno pove, da lahko uporabniku, ki ga ima, v ona-on klepetu pišejo prav vsi uporabniki portala. Tudi nečlani, ki sicer ne morejo pošiljati sporočil.

Torej, če si ti nečlan/ica, lahko simpatiji, ki ima omenjeno oznako, pišeš brez omejitev. Deluje pa tudi v drugo smer. Če imaš neomejeno članstvo in s tem storitev “Lahko mi pišejo vsi, tudi neplačniki”, lahko neomejeno komuniciraš z nečlani.

Če potegnemo črto, “Lahko mi pišete vsi!” pravzaprav pomeni, da ima uporabnik neomejeno članstvo in s tem neomejeno komunikacijo.

Kako veš, da ima uporabnik neomejeno članarino?

Na namizni različici ona-on.com, lahko vidiš takšno oznako:

Znak strele na profilu uporabnika:

Ali znak strele na seznamu uporabnikov:

Na mobilni različici pa to oznako vidiš takole:

Brez omejitev!

Kdo pa ne bi rad živel brez omejitev? No, čeprav se to velikokrat ne da, pa to vsekakor ne velja za ona-on.com. Če se odločiš za neomejeno članstvo, nimaš nobenih omejitev!

Daleč najpomembnejše je, da lahko z neomejenim članstvom neomejeno komuniciraš! Če tvoja simpatija ni včlanjena, si lahko kljub temu dopisujeta! Kar zate pomeni več kot 208.000 potencialnih sogovornikov, med katerimi se lahko skriva tvoj pravi partner.

ico_can-communicate-all

Oznaka v obliki strele pomeni, da lahko uporabnik neomejeno komunicira z vsemi!

Neomejeno članstvo ni časovno določeno, zato lahko spoznavaš in osvajaš, kako dolgo želiš, saj članstvo ne poteče nikoli. Poleg tega je najceneje, če gledaš preračunano na obdobje.

Še vedno nisi prepričan/a? Če postaneš član/ica, potem lahko svoje fotografije pokažeš le svojim simpatijam (Zasebne fotografije), preprečiš nabiranje preveč sporočil od uporabnikov, ki ti ne ustrezajo (Kontaktni filter), in dobiš ekskluziven dostop do napotkov, kako osvajati na ona-on in na zmenkih v živo (VIP Magazin).

Ugodnosti se kar kopičijo, zato je morda najbolje, da kar preveriš možnosti članarin. Priporočam ti neomejeno članstvo 🙂

Zakaj je to koristno zame?

Sprašuješ, če je neomejena komunikacija koristna zate? Vsekakor! Če se aktiviraš, lahko komuniciraš z več kot 80.000 mesečno aktivnimi uporabniki. Kar je daleč najboljše, ko iščeš partnerja, saj si tako povečaš število potencialnih sogovornikov in seveda možnost, da spoznaš pravega partnerja.

Uporabljajo to tudi drugi?

Neomejeno komuniciranje s prav vsemi uporabniki na portalu? Veliko uporabnikov je takšnih, ki se odloči za neomejeno članstvo in tako pridobi strelo in “Lahko mi pišete vsi!” Kar poišči jih na seznamih iskanj. 🙂

Kje to vključim / izključim?

Če želiš oznako “Lahko mi pišete vsi!” in strelo, boš moral/a izbrati neomejeno članarino. Če ne želiš, da drugi vidijo, da ti lahko odgovarjajo na poslano sporočilo, lahko prikaz oznake izključiš pod nastavitvami na mobilnem telefonu.

Ali se boš odločil/a za neomejeno članstvo ali ne, je tvoja odločitev. A mislim, da ti to članstvo daje eno res ogromno prednost – neomejeno komunikacijo. In ker ti resno iščeš pravega partnerja in resno zvezo ter si želiš povečati svoje možnost, da res najdeš to, kar iščeš, se boš odločil/a za neomejeno članstvo 🙂

Srečno!


Preberi še naslednje nasvete:


 

Ni komentarjev

Odgovori