zasebni stiki

Ime mi je Srečko in prihajam iz Kočevja. V prejšnjem zakonu sem imel nekaj težav in se ločil. Prijavil sem se na ona-on, da spoznam novo ljubezen in svojo srečo.

Po nekaj iskanjih sem spoznal Cecilijo iz Šmarij pri Jelšah. Že ko sva si pisala in klepetala sem imel občutek, da imava nekaj skupnega. Pisala sva si dva meseca in se pogovarjala o vsemu in nasploh. Po dopisovanju sodeč, sva si bila oba privlačna, saj sva imela podobne težave v prejšnjih zakonih.

Po toliko pisanjih in spoznavanju prek spleta je prišel tudi čas za prvo srečanje. Če sem samo pomislil, da bi se moral voziti iz Kočevja do Ljubljane, sem se potil, kaj šele, da bi šel v Podčetrtek na prvo srečanje. Samozavest mi je toliko zrasla in sem komaj čakal, da vidim njo v živo. Končno Podčetrtek in ona.

Kot pravi gentleman sem ji prinesel tudi vrtnico, v znak spoštovanja. Podala sva si roko in predstavila eden drugemu ter odšla na kavico in klepet. Potem sva se sprehodila še po Rogaški Slatini in si ogledala to lepo mesto.

V Rogaški Slatini imava svojo klopco, kjer sva sedela in na dolgo in široko klepetala.

Po dolgi hoji po mestu sva si našla svojo klopco in posedela ter klepetala na široko in dolgo. Povedal sem ji svojo zgodbo, kaj se mi je zgodilo in tudi ona mi je povedala svojo, ki sem jo pozorno poslušal. Vmes sva se malo objela in poljubila.

Dan je minil prehitro in bil je čas slovesa. Njo je prišel iskat njen sin z avtom. Ob slovesu sva se poljubila, kar je videl tudi njen sin in je potem povedal vsem v njeni hiši: »Lupčka mu je dala«.

Med potjo proti domu sem razmišljal ali sem zanjo samo avantura ali misli resno z menoj. Končno sem prišel v Kočevje in takoj so me hčerke zaslišale, kako je bilo na zmenku. Seveda nisem povedal vsega. Povedal sem jim tisto, kar je bilo zame pomembno – da je prijazna in luštno dekle, saj mi je bila takoj všeč.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-cecilija-srecko-2

Naslednji dan presenečenje – poklicala me je in sva nadaljevala pogovor prek mobitela. Moj račun je vidno narasel. Bilo je dokončno, za skupaj sva in všeč eden drugemu.

Naslednja poteza je bila, da ona obišče mene, tokrat v mojem kraju, v Kočevju. Morala je iti z vlakom do Ljubljane, kjer sem jo pričakoval jaz. Odpeljal sem jo na svoj dom in predstavil vsem domačim. Vsem je bila všeč.

Odšla sva na izlet na reko Kolpo in ogled mojih domačih krajev in spet se je med nama razvil pogovor, ki se je zavlekel še dolgo v noč. Nisem verjel svojim očem ali sanjam, ko sem jo videl na postelji poleg sebe.

Nisem verjel svojim očem ali sanjam, ko sem jo videl na postelji poleg sebe.

Na vrsti je bil zajtrk, ki so ga pripravile moje hčerke in tudi moja pomoč jim je prav prišla. Cecilija je bila srečna, kajti kaj takega še ni doživela, da bi ji kdo tako stregel.

Čas, ko je morala oditi nazaj domov, se je hitro bližal. S solzami v očeh sva se poslovila, ko je odhajala na vlak in proti svojem domu.

Še sva se srečavala in živela dve leti v Kočevju. Nato sva se odločila, da se preseliva k njej in tukaj sva si ustvarila manjšo kmetijo.

Skupaj sva in srečna, da imava drug drugega. Še danes se odlično razumeva in se imava rada. Moram se zahvaliti portalu ona-on, kajti tam sva se našla in tam zaljubila in ta veza traja še danes.

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori