Cvetko in Cvetka sta se na ona-on.com našla pred tremi leti, za svojo zvezo pa pravita, da je “tako lepa, da si kaj lepšega v življenju ne bi mogla želeti. Tako življenjsko kot poslovno se ujemava tako rekoč 100%, velikokrat se pošaliva in rečeva, da nama je ‘tolk dobr’, da je že kar kičasto,” pravita.

Cvetko in Cvetka sta nam ponovno zaupala svojo zgodbo o spoznavanju:

Cvetko: “Šel sem službeno v tujino in sicer v Južno Korejo, za celih 14 dni. Ni bilo prvič in vedel sem, da mi bo dolgčas. Kot član ona-on sem iskal partnerko in zdelo se mi je, da je pravi trenutek za navezavo stikov.

Napisal sem kar nekaj ponudb oziroma povpraševanj, okoli 20 jih je bilo. Pričakoval sem, da se jih bo nekaj odzvalo, da bom imel kaj za početi. Nekaj malega se jih je oglasilo in med njimi je bila tudi ena zgovorna gospa.

Tipkala sva in tipkala, pa kar nisva prišla do konca. Časovna razlika je bila neugodna, srečo sem imel, da ni bilo dela in sem lahko klepetal kadarkoli.

Da pa je bila zadeva še bolj zakomplicirana, sem v Koreji ostal kar šest tednov, domov pa sem prišel kot stari znanec moje Cvetke, ki me je čakala na letališču Brnik. Od takrat sva nerazdružljiva, vsaj kolikor je to mogoče.”

Cvetka: “Jaz v šali pravim, da so ‘tam gor scoprali’. Tudi jaz sem bila aktivna na portalu. Nekaj zmenkov in kavic je bilo že za mano. Potem dobim njegovo sporočilo. Pa niti v svojem želenem profilu ga nisem imela, torej ga jaz ne bi nikoli našla.

Sprva zanimiv kot sogovornik, saj sem tudi jaz imela vsako popoldne in zvečer dovolj časa, potem so minile ure in ure pogovarjanja in potem je prišel dan, ko se je vrnil in sem ga spoznala še v živo.”

Zdaj, po treh letih srečne zveze, bi oba vse naredila popolnoma enako in ponovno iskala partnerja prek spoznavnega portala ona-on.com. Cvetko pravi, da je to zanj še vedno najboljši način, da spoznaš partnerko. “Ni pa to lahko in ne sme se obupati že na začetku, po prvem neuspelem zmenku, kavici itd.,” meni Cvetko.

Tudi Cvetka bi pravega iskala prek portala. “Nisem ženska, ki bi sama obiskovala lokale ali prireditve. Domov te pa nihče ne pride vprašat, če potrebuješ partnerja,” pravi.

ona-on-cvetka-cvetko-resne-zveze-zmenki-zasebni-stiki-najina-zgodba2

Poslušanje partnerja in izkazovanje ljubezni vsak dan

Cvetka pravi, da svoj partnerski odnos vzdržujeta predvsem s pogostimi pogovori, a da je prav tako pomembno, če ne celo še bolj, izražanje ljubezni in to vsak dan.

Besede, ki kakorkoli izražajo pripadnost, morajo biti vsakodnevna rutina. Pri nama ne mine dan, da si ne bi povedala ali napisala nekaj lepega. Ko sem v tujini, po navadi že navsezgodaj dobim ali pošljem SMS, če ne drugega je to zgolj ‘RTM’,” dodaja Cvetko.

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Cvetko poudarja tudi, da je potrebno partnerja poslušati in slišati. “Slišati je treba, kaj mi pove med vrsticami, kaj mi govori v postelji. Ja, postelja je zelo pomembna, erotika pa je del najinega življenja. V partnerstvu si ne smemo dovoliti, da to postane navada,” pravi.

V partnerstvu si ne smemo dovoliti, da spolnost postane navada. – Cvetko

Zato tudi vsak trenutek ohranjata romantiko živo, pa naj bo to držanje za roko ali poljub v javnosti. “Najini dnevi, ko sva skupaj, so polni dotikov, poljubov in nežnosti. Najbolj uživam, ko ji skuham večerjo, ona pa si z veseljem obleče kaj erotičnega,” pravi Cvetko.

Z romantičnimi pogovori si velikokrat polepšata povsem običajen večer, ko Cvetko pripravi kakšen koktajl ali pa se crkljata ob kozarcu vina. “In uživava v tem, ko v intimnosti drug drugega prijetno presenečava,” dodaja Cvetka.

“Preprosto se pogovoriva”

Ko naletita na težavo, ne izgubljata energije z brezpredmetnimi prepiri, opravljanjem in s podobnim. “Preprosto se pogovoriva, izmenjava izkušnje in želje, narediva načrt in greva,” pravita.

Razumevanje in podpora, pogovor in zaupanje dajejo ogromno energije za vse, kar si želiva. – Cvetka & Cvetko

Medsebojna podpora na vseh področjih, tudi poslovnem

Cvetko ima svoje podjetje VIC d.o.o., ki je bilo ustanovljeno kot podjetje za prodajo in vzdrževanje računalnikov. Nato je začel sodelovati z belgijskim podjetjem in sedaj že osmo leto potuje in dela za njih kot inženir na terenu.

Skupaj s skupino sodelavcev sestavljam velike video prikazovalnike za kontrolne sobe, TV studie ipd. Pravkar pa se dogovarjam za zastopstvo večjega kitajskega podjetja na področju lepotičenja, pa še za nekaj drugih stvari, med njimi je posebna srajčka, ki obdrži vašo pijačo hladno dlje časa,” opisuje Cvetko.

ona-on-cvetka-cvetko-resne-zveze-zmenki-zasebni-stiki-najina-zgodba1

Tudi Cvetka je zelo dejavna na svojem področju. Kot pravi, je pred kratkim ustanovila lastno podjetje za osebno svetovanje. Vodi tudi delavnice na temo samozdravljenja in partnerstva ter skupinske meditacije.

Nastala je tudi blagovna znamka Animayush. “Beseda je moja lepljenka in pomeni zdravo dušo. Moje zdravljenje duše temelji na čustvenem razbremenjevanju in razreševanju starih vzorcev, ki se jih ne zavedamo in nam preprečujejo živeti tako, kot bi si želeli. Ti so lahko vzrok za slabe odnose med partnerjema, s starši, otroki, šefi … zato so v moje zdravljenje vključeni posamezniki, pari in družine,” razlaga Cvetka.

Prav tako je avtorica dveh knjig ‘Jaz, poti do čustvene razbremenitve’ prvi in drugi del, ki sta pravkar izšli, vsebina pa temelji na podlagi izkušenj in strokovnega dela z otroci. Cvetka je namreč sem mati petih otrok, podkovana pa je tudi strokovno, saj je učiteljica otrok s posebnimi potrebami v MKZ Rakitna.

Po ločitvi sem se veliko ukvarjala sama s seboj, veliko naredila na sebi in spremenila odnos do partnerja do te mere, da sem sedaj v vezi, ki me izpopolnjuje in osrečuje, saj me partner pri mojem delu podpira in pomaga,” še pojasnjuje Cvetka.

ona-on-cvetka-cvetko-resne-zveze-zmenki-zasebni-stiki-najina-zgodba3

Cvetka v sklopu Animayusha tudi svetuje parom, kako ohranjati dober partnerski odnos: “Ko imate čas zase, ga ne zapravljajte za pogovarjanje o drugih, ampak o sebi.

Razdalja jima ne pride do živega

Cvetka njegova poslovna pot občasno odpelje tudi v tujino. A par pravi, da jima to ne predstavlja težav in da sta tudi takrat romantična. “Večere preživiva ob pogovorih, saj nama v večini primerov internet omogoča vsaj pisanje, če ne celo klepet, ki je poln spominov na pretekle dni, in izmenjavo besednih nežnosti,” pojasnjujeta.

Cvetka & Cvetko priporočata ona-on.com!

Ona-on.com je največji in najboljši portal v Sloveniji, le pravilno ga je treba izrabiti. – Cvetko & Cvetka

Cvetka in Cvetko samskim priporočata uporabo ona-on.com “vsem, ki v tem sodobnem svetu želijo najti pravega partnerja“.

Vendar pa je za to potreben čas, ki ga je bolje zapraviti nekje v živo ob kavici, kot pa z neskončnimi klepeti na družbenih omrežjih. Ona-on.com je največji in najboljši portal v Sloveniji, le pravilno ga je treba izrabiti,” še svetujeta.

Cvetka in Cvetko pa nista edini par, ki se je našel na ona-on.com. Tudi Cvetkina sodelavka je partnerja spoznala na portalu in je že srečno poročena.

Še njun nasvet za samske:

Samskim, ki še iščejo ljubezen, svetujeta naslednje:

♥ “Najprej razčistite s svojo zgodovino. Znebite se sovražnosti do svojih bivših partnerjev, saj boste lahko le tako srečali pravo osebo.”

♥ “Storite nekaj zase. Poglejte vase in poskušajte razčleniti svoje življenje, napake, ki ste jih delali in poslušajte svoje sogovornike, kaj vam želijo povedati.”

♥ “Ne trmarite in ne govorite na vsakem zmenku, da ste se že dovolj prilagajali svojim bivšim ter da tega mislite več početi. Partnerstvo je eno samo prilagajanje, seveda obeh partnerjev. Kadar to počne samo eden, to niti ni partnerstvo. Ne poskušajte spreminjati partnerja, spremenite sebe.”

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Ni komentarjev

Odgovori