Dama ČAKA, da jo najde pravi. Ampak – kako dolgo?

Jernejin petkov nasvet: Kako poskrbeti, da te najde pravi?

Leta in leta me je bilo sram tega, da »iščem« moškega. Iščem partnerja, ljubezen, zvezo … Kakorkoli že želimo temu reči.

Pa se imam za zelo samozavestno in tudi drugi o meni mislijo tako. Ampak – dama NE išče. To NI ženstveno. Pika. Osebno sem se počutila kot obupana ‘babura’, ki grabi vse, kar leze in kar gre, kot da »če ga ne bom imela, je šlo vse v ‘maloro’!«. V resnici pa vsi vemo, da si ženske želimo le počutiti sproščene ob svojem moškem in z njim doživeti vse, o čemer sanjamo in tako ali tako že živimo. Samo … lepše bi bilo z njim.

Nepotrebni sram, ki spravlja v osamljenost in trpljenje

Ali dama lahko išče moškega?

Veliko dam je sram (pa še rima se!) tega, da si »iščete« partnerja. Ker se to za damo ne spodobi. Če ste na ona-on.com potem lahko hitro (in čisto po nepotrebnem!) dobite občutek sramu, ker dama »ne išče«. Pika.

shutterstock_245747281-minResnica je: dame (oz. ženske) čakamo, da nas najde pravi. To je v skladu z našo ženstvenostjo. To je v skladu s tem, v kaj verjamemo: da so moški tisti, ki naj bi naredili prvi korak.  Želimo si, da ga naredijo in iz izkušenj zadnje delavnice za moške vam lahko povem, da si moški tega tako zelo želijo, a včasih ne vidijo znakov, da lahko.

Čakati in ukreniti nič je kot pristaviti vodo za kavo in ne prižgati plina

Dejstvo: Ženska je tista, ki prva da znak moškemu, da »sme pristopiti«. Temu se reče FLIRT. To ni flirtanje, ki se konča v čistilkini sobici, potem pa se nikoli več ne vidita. To je flirtanje, v katerem ženska moškemu

  • s pogledom,
  • z načinom obračanja svojega telesa,
  • z mimiko obraza,

pove, ali je odprta za spoznavanje ali ne.

Ali si želi, da jo ogovori ali ne.

Ali bo sprejela njegovo pijačo ali ne.

Flirt na ona-on, ki pritegne idealnega – takoj!

Na spletu pa se ne vidita, ne čutita trenutne energije, ki jo ljudje oddajamo skozi telo. Imate pa nekaj drugega, veliko več vrednega: platformo. Imate svoj prostor, na katerem se predstavite.

2 pomembna koraka morate poznati: FOTOGRAFIJA in BESEDA.

Z opisom boste svojega potencialnega idealnega uročili. Če se boste opisali PRAVILNO (tako, kot pri spletnem spoznavanju deluje (in to je čisto poseben način pisanja!), mu boste postali prva in zadnja misel in naredil bo vse, kar je treba, da pride do stika z vami!

Fotografija pa je vaš flirt, ki je BOLJ pomemben kot zapis.

Tako je napisala E., ena od članic FB skupine, ki je namenjena spodbudi samskih, da hitreje (po spletu) spoznate idealnega partnerja:

»Jerneja, poslušala sem vas! Slika, dober stavek – in sledilo je 10 dobrih odzivov! Ne morem verjeti, sem navdušena!« – E.
LIVE teaser (3)

LIVE teaser (3.)-minZato – da, dama čaka, da pristopi pravi. Če je zares pripravljena na to, se lahko preobrat zgodi v nekaj urah!

Zakaj je to delovalo za E. in zakaj bo tudi za vas, vam podrobneje razložim v FB LIVE oglašanju ta torek, 28. maja 2019 okoli 20.30 na www.facebook.com/idealni365 in na VSI KI STE SAMSKI. Pridružite se brezplačnemu spletnemu predavanju.

Jerneja

P.S.: Si želite vedeti, kako TOČNO se predstaviti, korak po koraku, da bo delovalo? Pridružite se novi FB skupini »SAMSKI: Kako HITREJE spoznati IDEALNEGA partnerja« kjer dobite 3 on-line delavnice na to temo BREZPLAČNO – samo do konca maja 2019!

Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori