0Ko sem Damjano kliknil na ona on, mi je takoj odpisala. Bila je na službenem seminarju in dejala da ji je dolg čas.

In tako sva začela pogovor. Tisti dan sva pozno v noč klepetala na portalu ona on.

Ujela sva se takoj! Bilo je, kot bi udarila strela z jasnega neba

Hitro sva vedela, da je nekaj med nama. Naslednji dan me je prosila za pomoč, kako se naj zbriše s portala in me hkrati prosila za številko, češ da se zmeniva za zmenek. Po dveh dneh sem jo poklical in zmenila sva se za zmenek.

Dogovorila sva se na eno turobno nedeljo v januarju v Termah Dobrna. Ker je bila brez prevoza, me je prosila da sem prišel po njo v Velenje. Potem sva skupaj odpeketala z mojo staro Corso v Dobrno v kavarno v Hotelu. Čvekala sva cele 4 ure, se sladkala, se še sprehodila po termalnem parku nato pa sem jo peljal domov. Takrat sem dobil prvi poljub.

Naslednji dan, v ponedeljek, sva se zopet slišala. Še vedno je vztrajala pri izbrisu svojega profila, saj je dejala, da ona-on ne potrebuje več. Ker se z izbrisom ni znašla sem ji pri tem pomagal. Pri svojem izbrisu sem bil malo bolj zadržan v prvem trenutku, saj sem imel neomejen dostop do portala. A sem si rekel, če ne poskusim ne bom vedel.

Čez dva dni sva se dogovorila za zmenek v kinu in najina pravljica se je začela.

15.januar 2019 se je obeležil dan, kot začetek najine resne veze, ki traja do tega trenutka in bo še trajala. Za nama je prvi skupni dopust v Kvarnerju, iščeva pa tudi skupen domek.

Trenutno imava krasno resno razmerje, kjer se pretakajo čustva, in prava ljubezen, želja drug po drugemu. Lahko bi vam napisal cel roman.

Rečeva lahko le hvala ona on, ker sva se preko vas spoznala.

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Ni komentarjev

Odgovori