David Urankar ~ Ljubezen je lepa, a močna!

David Urankar: »Poročil sem se s punco, ki je hodila v isti vrtec, v isto osnovno šolo ter na isto gimnazijo koz jaz«.

David Urankar, TV voditelj in model o ljubezni za ona-on. Preveri, kaj je zanj definicija sreče … in še, je nadvse duhovit in hudomušen!

Kaj trenutno počnete v življenju, s čim se ukvarjate, kaj vam je pomembno?

Trenutno pišem odgovore za intervju :).

Ukvarjam se z vodenjem oddaj Dobro jutro in Avtomobilnost, pa tudi različnih prireditev in dogodkov. Vmes posnamem še kakšno reklamo. Pomembna pa mi je družina.

_2019_03_Urankafoto_Bostjan_Podloga-minVaša družina se bo kmalu spet povečala. Kako ste odreagirali, ko ste izvedeli, da boste drugič očka?

Ne vem, če znam opisati, kako dober in lep občutek je to. Definicija sreče.

Kakšen oče ste? Strog ali popustljiv?

Sem bolj popustljive sorte, sploh v primerjavi z Ajdo Sem eden tistih, ki se ga da z lahkoto oviti okrog prsta. Seveda ne v nedogled, nekje so meje in nekatere stvari so izven debate.

Kaj za vas pomeni ljubezen?

Ko imaš nekoga tako rad, da je pravzaprav del tebe. Ni lepšega, kot če ti to ljubezen potem tudi vrača. Seveda v kombinaciji z iskrenostjo, zaupanjem, spoštovanjem …

Ljubezen je tudi ena izmed glavnih tem v skladbah, filmih, v pogovorih… Kako je pri vas – povezujete ljubezen z vašim poklicem, ustvarjanjem?

Do ljubezni smo postali preveč površni!

Ljubezen je lepa, a močna beseda. Predvsem v filmih, pa tudi nasploh, se mi zdi, da smo postali do nje površni. Na TV-ju se recimo zaljubljajo vse povprek, v vsaki sezoni z novo simpatijo. Velikokrat tudi slišim za ljubezen do avtomobilov, hrane, nogometa.

Lahko imaš nekaj rad, uživaš v tem, si morda do neke mere celo odvisen, a zaljubljen?

Vaša prva asociacija na ljubezen?

Ajda.

Za koga in kaj vse bi lahko rekli, da ljubite v svojem življenju?

Ljubim žar, športne avtomobile in Manchester United. 🙂 Hecam se!

Ljubim Ajdo, in če res še malo razširim – ljubim družino in vse kar mi je dala in mi daje.

David Urankar 1-minJe samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti za raziskovanje?

To bi morali vprašati kakšnega strokovnjaka:). Se mi pa zdi, da veliko ljudi to samsko obdobje izkorišča oz. vleče predolgo in jim je žal, ko kakšno pravo priložnost zamudijo, ker mislijo, da še ni čas, in da se morajo še zabavat/znoret. Novodobna družba in odgovornost tako ali tako nista najboljša prijatelja.

Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju ;)?

To, da sem se poročil s punco, ki je hodila v isti vrtec, kot jaz. In v isto osnovno šolo, ter kasneje na isto gimnazijo. A se po spletu okoliščin nisva nikoli srečala do nekega popoldneva na atletskem stadionu, kjer sva oba trenirala. Ona je bila 17, jaz pa 19.

Internet je danes ves čas z nami – v žepu na mobilnem telefonu. Ali veste, da se že blizu 30% Slovencev (skoraj vsak 3. par) danes spozna prek spleta?

Opažam, da je komunikacija med mladimi je lažja preko spleta.

Nisem vedel, a si lahko predstavljam, da je tako. Predvsem med mladimi opažam, da jim je veliko lažje komunicirati prek socialnih medijev. Jaz sem, kljub temu, da sem kar veliko tudi na Instagramu in Facebooku, še vedno bolj domač kar se tiče osebnega kontakta.

Ona-on.com največji slovenski spoznavni portal za samske, z več kot 20.000 pari in več kot 175.000 registriranimi uporabniki, vsak dan ustvari najmanj dva nova para! Se vam zdi to presenetljivo?

Zdi se mi lepo in vsem želim srečo, tako pri iskanju, kot tudi kasneje v zvezi!

Poznate kakšen par, ki se je spoznal prek spleta, ona-on.com?

Ne da bi vedel :).

Kaj bi sporočili vsem samskim uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

Ko si včasih česa zelo želimo smo, podobno kot športniki, v krču. In pod tem stresom odzivi niso pravi in mi nismo tako sproščeni, kot bi lahko bili. Še ena iz športa: morda smo tako fokusirani na gol, da ne opazimo nekoga, ki je prost na drugi strani igrišča.

Eva je po izobrazbi diplomirana novinarka (kmalu magistrica novinarskih študij), znana po tem, da vprašanja za ona-on postavi tako, da se ob tem vsak počuti prijetno. Sicer pa se ukvarja s TV vodenjem in z vlogerstvom. Na YouTube kanalu, pod imenom Evina lepotilnica, s sledilci deli nasvete o lepoti in modi. Najdeš jo tu: https://www.youtube.com/c/EvaCentrih

Ni komentarjev

Odgovori