VIDEO: Dejan Vunjak ~ Pel na poroki para, ki se je spoznal na ona-on

Simpatičen slovenski pevec Dejan Vunjak pravi, da je »ljubezen glavno gonilo na svetu«.

Dejan pozna par, ki se je spoznal na ona-on. Pravi, da sta oba živela v tujih državah, danes pa imata skupaj 3 hčerke in sta poročena. Na poroki jima je pel prav on.

Kaj trenutno počnete v življenju, s čim se ukvarjate, kaj vam je pomembno?

Trenutno se ukvarjam z veliko stvarmi. Obiskujem Akademijo za glasbo v Ljubljani, skupaj s svakom Anžetom Zavrlom (iz skupine Gadi) vodiva založbo, ki sem jo podedoval po očetu, primarno pa se ukvarjam z nastopanjem po celi Sloveniji skupaj z mojo skupino Brendijeve barabe.

Kaj za vas pomeni ljubezen?

Ljubezen je glavno gonilo na svetu!

Mislim, da ne samo meni, ampak skoraj vsem ljudem pomeni ljubezen veliko v življenju. Ljubezen je glavno gonilo na svetu, saj brez nje ne bi bilo skoraj ničesar. Namigujem na ljubezen v širšem pomenu besede. Ljubezen do osebe, glasbe, hobijev, poklica, živali,…

Ljubezen je ena izmed glavnih tem v skladbah, filmih, v pogovorih… Kako je pri vas – povezujete ljubezen z vašim poklicem, ustvarjanjem?

Dejanove pesmi o ljubezni: Želim, želim; Če te poljubim, Če mam pa tebe, Se še spomniš name, …

Seveda. Veliko mojih pesmi govori o ljubezni. Recimo pesmi kot so: Želim, želim; Če te poljubim, Če mam pa tebe, Se še spomniš name, …

Ljubezen je emocija s katero se v življenju sreča čisto vsaka oseba. Hkrati pa je to čustvo, ki je zelo kompleksno in zato mislim, da je ljubezen tako zaželena tema pogovorov, filmov, glasbe,…

967A4460_foto_Marko_Delbello_OcepekVaša prva asociacija na ljubezen?

Sreča.

Za koga in kaj vse bi lahko rekli, da ljubite v svojem življenju?

Moje bližnje brez katerih si ne predstavljam dneva, da se ne bi slišali vsaj preko telefona, če ne drugače. Glasba je izredno velika ljubezen mojega življenja in vse kar spada zraven nje. Nastopanje, ustvarjanje, …

Je samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti za raziskovanje?

Na to vprašanje ni pravega odgovora.

Jaz mislim, da je najpomembneje, da je vsaka oseba srečna. Njen ljubezenski status pa naj bo takšen kot jo to osreči.

0015_Vunjak_DejanNam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju ;)?

Žal vas moram razočarati, da nimam nobene posebne odštekane zgodbe za vas. Se je trenutno ne spomnim, ali pa se je nočem spomniti, hehe.

Prvi poljub in prvo ljubezen, oboje si menda zapomnimo za vedno 😉 Kako pri vas, lepi spomini…?

Točno tako. Sami lepi spomini in lepe izkušnje.

Internet je danes ves čas z nami – v žepu na mobilnem telefonu. Ali veste, da se že blizu 30% Slovencev (skoraj vsak 3. par) danes spozna prek spleta?

Statistika me iskreno niti ne preseneča, saj smo res postali generacija interneta. Veliko lažje samozavestno komuniciramo preko socialnih omrežji in naredimo dober vtis kot pa v živo iz oči v oči. Še vedno je preko interneta več varovalk, ki jih lahko imamo med pogovorom, kot pa je to recimo ob kakšni kavici. Govoriva o času za premislek za odgovor, ni očesnega stika, ki je načeloma zelo pomemben, občutek domačega okolja zaradi katerega smo bolj samozavestni,…

967A4683_foto_Marko_Delbello_Ocepek(2)Ona-on.com največji slovenski spoznavni portal za samske, z več kot 20.000 pari in več kot 175.000 registriranimi uporabniki, vsak dan ustvari najmanj dva nova para! Se vam zdi to presenetljivo?

Seveda. Vesel sem, ko se najde ljubezen. Pa naj bo preko interneta, na zabavi, na delovnem mestu ali kje drugje. Važno je, da smo na koncu srečni sami prav tako pa da osrečujemo svojega bližnjega.

Poznate kakšen par, ki se je spoznal prek spleta, ona-on.com?

Poznam par, ki se je spoznal preko ona-on.com. Oba sta živela v tujih državah in danes imata 3 hčerke skupaj živita in sta poročena. To vem, ker sem nastopal na njuni poroki.

Kaj bi sporočili vsem samskim uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

Da naj bodo brez skrbi. Jaz vedno rečem. Na svetu je veliko, veliko ljudi in verjamem, da vsak slej ali prej najde tisto svojo sorodno dušo.

Ni komentarjev

Odgovori