Diana Čonč je manekenka, super finalistka Miss Universe Slovenije ter predstavnica Slovenije za World Top Model 2016. A ne le na modni brvi, znajde se tudi v pisanju skladb in člankov o lepoti, kjer izraža svoje navdušenje nad modo.

Kaj trenutno počnete v življenju, s čim se ukvarjate?

“Trenutno se pripravljam na svetovni izbor WTM, ki bo decembra v Miamiju na Floridi. Pišem nove nasvete o lepoti za ekskluzivno.si ter uživam življenje.”

Vir: Diana Čonč
Vir: Diana Čonč

Kaj je pri vas v tem trenutku na prvem mestu?

“Na prvo mesto – ne le trenutno, ampak vedno – postavljam sebe.”

Za koga in kaj bi lahko rekli, da ljubite v svojem življenju?

“Ljubim življenje, družino in glasbo. Najbolj pomembno je, da ljubimo sebe, ker lahko le tako ljubimo tudi druge okoli nas. Če nimaš rad samega sebe, potem ne moreš imeti rad nekoga drugega.”

Vaša prva asociacija na ljubezen?

“Povišan utrip srca, romantika, strast.”

Prvi poljub in prvi seks, oba si zapomnimo za vedno. Imate na ta dva trenutka lepe spomine?

“Vsaka stvar, ki se nam zgodi prvič, nam ostane za vedno v spominu. Vsi pa jih ne doživljamo enako. Oba trenutka sem ohranila v zelo lepem spominu, saj mi privabljata nasmeh na obraz vsakič, ko se spomnim nanju. 🙂 ”

Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju?

“Ni ravno odštekana zgodba, jaz bi jo opisala bolj kot mokro. (smeh) Poljubljanje v dežju, ko sva to najmanj pričakovala. 🙂 ”

Je v vaših očeh samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti?

Vir: Diana Čonč
Vir: Diana Čonč

“Samskost je obdobje, ki nam lahko prinese zelo veliko. Čas in svoboda, katero bi morali imeti tudi takrat, ko smo z nekom v odnosu, je zelo pomembna. V tem obdobju se razvija duhovna rast vsakega posameznika. Človek ni sam, če se nauči živeti s samim seboj.”

Kako pa gledate na prekinitev partnerske zveze? Kako ste se, če ste bili kdaj v tem položaju, s tem soočali?

“Vsega lepega je lahko tudi kar na enkrat konec. Vendar, vsak konec je nov začetek. Vsak podoživlja prekinitev drugače.”

Danes se že 20 % Slovencev spozna preko spleta. Kaj menite vi o tovrstnem spletnem spoznavanju?

“Previdnost vsekakor ni odveč. Iskanje partnerja prek spleta lahko, če je pametno, piše čudovite zgodbe.”

Na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com se je spoznalo kar 14.000 parov. Je tudi med vašimi znanci kakšen par, čigar iskrica je preskočila prav na ona-on.com?

“Nekaj pa jih res poznam, med njimi se je tudi nekaj zvez zares obneslo.”

Kaj bi sporočili vsem samskim uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

“Bodite to, kar ste. In ne iščite sreče, ljubezni v okolici, ampak v sebi.”

Piarovka, urednica, radijska in TV voditeljica, Health coach in umetnica, ki jo vodi vodilo 'Drugačnost nas bogati!' Prepričana je, da sta ljubezen in energija najpomembnejša elementa za človeško rast in razvoj ter da mora biti vsak dan poseben in ekskluziven.

Ni komentarjev

Odgovori