Do oltarja bo Uršo pospremila glasba!

Z glasbo lahko izražamo čustva, srečo, … Glasba nas spremlja na vsakem koraku. Ko smo srečni, žalostni, jezni ali čemerni nas lahko glasba spodbudi k pozitivnem razmišljanju.

Poroka je zagotovo dogodek, kjer z glasbo dodamo piko na i popolnemu dnevu.

Na poroki Urše in Sandija (dobitnika ona-on Sanjske poroke 2019) glasbe ne bo manjkalo. Za glasbeni del ob civilnem obredu bosta poskrbeli pevki Ines in Urška, ki si življenja brez glasbe ne predstavljata. Z njima smo se pogovarjali … o glasbi seveda. Preveri, kaj imata povedati:

Se nam lahko za začetek predstavita. Kdo sta in kaj počneta?

Sva Ines in Urška in zadnjih nekaj let sodelujeva skupaj. Obe se intenzivno ukvarjava z glasbo, Urška je profesorica kitare, Ines pa je po poklicu dipl. vzg. predšolskih otrok in je zaposlena v vrtcu, kjer tudi med otroke širi svoje veselje do glasbe.

36761063_1855369687854911_8812364067722231808_oKaj je pri vas v tem trenutku na prvem mestu?

Vse kar v življenju počneva, nama je pomembno. Vsekakor so na čisto prvem mestu najini otroci, želim, da imajo neke vrednote, dobro samopodobo, pozitiven pogled na svet, tudi ljubezen do glasbe… a vsi vemo, da to lahko daješ najprej, če to tudi sam živiš, zato poskušava živeti tako.

Če pa govoriva za glasbeno področje, pa trenutno delava na tem, da proti koncu leta izdava nekaj čisto svojega in že komaj čakava!

Pogosto se poslovno udeležujete porok. Vam je kakšna posebej ostala v spominu?

Vsaka poroka posebej pri nama pusti pečat. Štejeva si v čast, da naju pari povabijo in da lahko prispevava svoj delček, da je dan, ki je zanju tako pomemben obogaten tudi z najino glasbo.

Na koncu ljubezen vedno zmaga!

Še posebej mi je ostalo v spominu prepevanje na ponovnih zaobljubah ob 10 obletnici poroke. Pri nas to sicer ni uradno, a povabila sta svate in pooblaščenca, ki je bil tudi na njuni poroki in tam prebral zgodbo, ki sta jo onadva napisala. Govorila je o tem, kako sta imela v teh 10 letih vzpone in pa tudi padce, ki jih prinese vsakodnevni tempo – kariera, družina, gradnja doma… in kako v nekem trenutku nista več vedela kako naprej – a se nista vdala, trdno garala za svojo zvezo in po 10 letih bila še bolj zaljubljena in se imela rada kot prej. Njuno sporočilo vsem udeleženim je bilo, da ni vedno lahko, da pridejo težave, a da se jih da rešiti in da na koncu ljubezen zmaga.

Katero pesem najraje zapojete?

Toliko je lepih pesmi, da bi težko izbrala svojo najljubšo, vsaka pesem ima neko svoje posebno sporočilo. Najbolj pomembno nama je, da so pesmi všeč paru, da izbrane pesmi njima nekaj pomenijo, zato se z repertoarjem vedno želiva približati paru.

Kako se s parom dogovorite glede izbora pesmi?

Kot sva že omenili, par pove svoje želje, včasih želita tudi nasvet, predloge… vedno pa spodbujava par naj izhaja iz sebe, ne tisto kar naj bi po nekih nenapisanih pravilih moralo biti, ampak tisto kar si onadva želita in ima zanju nek poseben pomen.

Za koga in kaj bi lahko rekli, da ljubite v svojem življenju?

Življenje. Svojo družino, glasbo, poklic, vse kar življenje daje…

26733648_1657376554320893_2279545394414186936_nVaša prva asociacija na ljubezen?

Zaupanje.

Prvi poljub si zapomnimo za vedno. Ali imate na ta trenutek lepe spomine?

Vsekakor 🙂

Kaj menite o spoznavanju preko spleta?

Mislim, da je v današnjih časih to že kar nekaj običajnega. Ima ogromno prednosti, spoznaš lahko ljudi, ki jih drugače morda nikoli ne bi osebno srečal.

Poznate kakšen par, ki se je spoznal na spletu, na ona-on.com?

Poznava, kar nekaj parov, ki so se spoznali preko spleta, ne vem  pa če ravno preko ona-on

Ni komentarjev

Odgovori