DOGODEK: Gorska noč – Pohod z baklami (Krvavec) – 26.10.

Noč ima svojo moč! Vabimo te na nočni pohod z baklami, ki se bo končal z druženjem ob hrani in živi glasbi. Ali ob glasbi z veseljem zaplešeš? Še en razlog več za udeležbo.

Kje: Krvavec
Kdaj: 25.10.2019, 16.30
Cena: 30.00 EUR

O dogodku

Preveri, kako smo se imeli na Gorskem dnevu v avgustu!
VIDEO: Gorski dan v avgustu se nahaja TUKAJ.

Vabimo te na prvo Gorsko noč, ki bo potekala v petek, 25.10.2019, od 16.30 dalje, na Krvavcu. Poskrbeli bomo za zabavno druženjeplesno glasbo v živovečerjo in še marsikaj. Za začetek te čaka zanimiv vzpon s kabinsko žičnico, kjer bo organizirana zabavna dogodivščina.

Za zabavni in vodeni program bo poskrbljeno od samega začetka druženja, pa vse do večerje, ko nas čaka gorska poslastica.

Druženje se bo začelo na spodnji postaji kabinske žičnice, kjer se zberemo in odpeljemo na prelepo krvavško planino. Na planini bomo prevzeli bakle in začeli nočno pustolovščino. Ob soju bakel se bomo sprehodili po krvavški planini, nočno potovanje pa zaključili na plaži (ja, na krvavški plaži), kjer nas bosta pričakali večerna gorska malica in glasba, ob kateri se boste v primeru lepega vremena zavrteli pod zvezdami. Ste pripravljeni na nočno spoznavno pustolovščino?

Po prijetnem kulinaričnem okrepčilu, ki ga bo za nas pripravil vrhunski kuhar, sledi zabavni program z animacijo in plesom.

Cena vključuje

⭐ Organizacija in izvedba dogodka.
⭐ Prevoz s kabinsko žičnico (dvosmerna vozovnica).
⭐ Voden pohod z baklami.
⭐ Večerna gorska malica.
⭐ Živa glasba in druženje (ples, zabava).
⭐ Prosto druženje do 21. ure.

Priporočila organizatorja

Priporočamo topla oblačila in obutev, ker bo druženje potekalo na višini cca 1.500 metrov nadmorske višine. Priporočamo tudi, da prideš sproščeno in brez nervoze, saj bomo zagotovo poskrbeli, da bo vzdušje sproščeno in da se boš imel/a dobro tudi ti.

Za vse ostalo poskrbimo mi!

Dodatne informacije

Še oklevaš, ali bi se udeležil/a dogodka?

Pokliči in z veseljem ti odgovorimo na vsa vprašanja.
Telefon: 051 338 825 Mail: prijave@ona-on.com

Ni komentarjev

Odgovori