Plesni tečaj & plesni dogodek – Izberi lokacijo

Iščeš druženje, ples in soplesalca? Vse to priskrbimo na našem plesnem tečaju!

Naši plesni tečaji so primerni za vse! Še soplesalca ti priskrbimo mi.

Plesni tečaj + dobra glasba + dobra družba = Kombinacija, ki pričara nasmeh na obraz. Le koga ne zasrbijo pete, ko se ob dobri glasbi ponudi priložnost za ples, ti pa veš, da so tvoji plesni gibi bolj tako-tako. Morda pa si želiš plesno znanje le izpopolniti ali pa preprosto samo uživati v dobri družbi.

Cena za 8 vaj + Brezplačna udeležba na plesnem večeru: 99€.

Lokacije in termini

Vsebina plesnega tečaja

Na tečajih bomo vsako plesno vajo naredili kar se da zanimivo in zabavno. Naučili oz. nadgradili bomo znanje pri družabnih plesih (angleški valček, dunajski valček, cha cha cha, rumba, tango, …).

Vsebina

♥ 8 plesnih vaj
♥ 1 družabno srečanje (plesno – pogovorni večer) NOVO!

Plesni tečaj

Prednosti plesnega tečaja z ona-on in plesno šolo La Bolita so:

♥ spoznavanje novih prijateljev,
♥ družba prijetnih ljudi, ki imajo iste interese kot ti,
♥ nadgradnja tvojega plesnega znanja,
♥ soplesalec/ka (med tečajem se plesnega partnerja menja),
♥ med vajami boš plesnega partnerja lahko zamenjal/a in tako ugotovil/a, s kom se najbolje ujameš,
♥ zabaven in odličen plesni učitelj Aleš, ki bo poskrbel za odlično vzdušje.

Plesni tečaj: Pogosta vprašanja & odgovori

1. Koliko časa traja plesni tečaj?
Plesni tečaj traja 8 vaj po 1h 15 min; 1x tedensko.

2. Komu so namenjeni plesni tečaji?
Plesni tečaji so namenjeni vsem, ki si želijo na kar se da zabaven način naučiti osnov plesa ali pa nadgraditi že osvojeno plesno znanje.

3. Kdo bo moj učitelj?
Eden od učiteljev plesne šole La Bolita (Aleš ali Tina).

4. Ali bom na plesnem tečaju spoznal/a bodočega partnerja/ico?
Čisto mogoče. Na tečaju in preplesavanjih spoznaš veliko novih ljudi, na skupnih druženjih, ki jih plesna šola prireja večkrat letno, pa spoznaš tudi tečajnike iz ostalih krajev po Sloveniji. V prvi vrsti gre za učenje in obnavljanje plesnega znanja, lahko pa se zgodi, da med dvema plesalcema preskoči kakšna iskrica. Pusti se presenetiti, če pa se to ne zgodi, nikar ne obupaj. Kmalu boš lahko kakšno simpatijo brez zadrege povabil na ples :).

Velikokrat se med tečajniki stkejo prave prijateljske vezi, zato je v prvi vrsti pomembno, da na plesni tečaj ne prideš s prevelikimi pričakovanji glede ˝najdbe˝ življenjskega partnerja, ampak se enostavno prepustiš čarom plesnih korakov. Kdo ve …

5. Ne morem se odločiti ali naj grem na začetni ali na nadaljevalni tečaj. Kaj naj storim?
Začetni tečaji so namenjeni vsem, ki se še niso ali pa so se mogoče le bežno srečali s plesom. Tukaj se naučiš vseh osnov, ki so predpogoj za obiskovanje nadaljevalnega tečaja. V kolikor po prvi vaji ugotoviš, da ti je začetni tečaj prelahek, lahko brez težav prestopiš v nadaljevalni tečaj.

V kolikor še vedno nisi prepričan, ti bodo v plesni šoli z veseljem pomagali z nasveti in te usmerili v tečaj, primeren tvojemu plesnemu znanju.

6. Ali vrnete denar, če na tečaj ne želim več hoditi?
V kolikor bi se zgodilo, da ti do tretje vaje ne bomo našli soplesalca, ti vrnemo sorazmerni delež tečajnine. Denar vrnemo le v primeru, da ne izpolnimo navedenih obveznosti plesnega tečaja. Denarja zaradi krajših odsotnosti, poškodb in drugih odsotnosti ter nezadovoljstvom s soplesalcem ne vračamo – v primeru odpovedi imamo namreč nove stroške povezane z iskanjem novega plesnega partnerja za vašega soplesalca. Dobiš le bon, ki ga lahko koristiš pri nadaljnjih tečajih.

7. Zaradi službenih obveznosti se tečaja ne bom mogel redno udeleževati. Kaj lahko storim?
Nič hudega, če izpustiš kakšno plesno vajo, če pa je to več kot polovica vaj, je pa vsekakor dobro, da o vpisu prej razmisliš.

8. Ali je poskrbljeno za plesnega partnerja?
Vse je odvisno od samega razmerja prijavljenih. Vedno se poskušajo narediti pari, če pa to ni mogoče, priskoči na pomoč plesna šola. Ravno zaradi sestavljanja parov in lažjega planiranja je zelo pomembno, da se tečaja redno udeležuješ, saj le tako tvoj plesni partner naslednjo vajo ne bo brez plesalca/ke in obratno.

Če se to vseeno zgodi, bo plesna šola z rotacijo plesalcev poskrbela, da bo vsak aktivno vključen v plesno vajo.

9. Ali bo moj plesni partner primeren moji višini in starosti?
Zopet je vse odvisno od prijavljenih tečajnikov. Na prvi vaji imaš možnost, da si sam/a izbereš soplesalca/ko glede na tvoja merila. Če kriteriji niso izpolnjeni, nič hudega, pri plesu višina in starost pravzaprav sploh nista pomembna, najbolj važno je, da se s soplesalcem/ko ujameš.

10. Kako naj se oblečem in obujem za plesni tečaj?
Čim bolj udobno, vendar še vedno elegantno. Saj vendar želiš očarati svojega plesnega partnerja, kajne? Tudi čevlji naj bodo udobni in takšni, da te ne bodo ožulili. Športna obutev za ples ni primerna, raje posezi po čem elegantnejšem.

11. Kako naj vem, da mi bo soplesalec ustrezal?
Na tečaju bo plesalo približno za isto število moških in žensk. Učitelj bo poskrbel za menjavo plesnih partnerjev. Prepričani smo, da ti bodo nekateri med njimi ustrezali bolj, nekateri pa manj. Po nekaj vajah boš na svojo željo lahko plesal/a le še z izbranim soplesalcem/ko.

Informacije in prijave:

E-pošta: prijave@ona-on.com

Telefon: 080 64 61
Tečaj je primeren za začetnike in za plesalce s plesnim predznanjem, saj bomo vsak ples najprej ponovili in nato korake nadgradili!


Spremljaj naše dogodke in izberi najboljšega zase.


Se vidimo!

Ni komentarjev

Odgovori