[VIDEO] Dve odločilni vprašanji pred zmenkom

In kako ju uporabiti, da bosta DELOVALI ZATE

»Kako da si ta fant/punca ne more nekoga najt! Pa tako fajn je!« Šele ko sprejmejo, da se vsak rodi z naravno sposobnostjo najti zase idealnega partnerja, se zgodi premik v smeri ljubezni.

NIHČE od staršev tega ne uči. Ker tega tudi sami ne vedo.

Kdo sem in kaj hočem?

Hvaležna sem vsem knjigam in učiteljem, ki sem jih “dala skozi”, da sem ugotovila, da je najpomembneje, če hočeš manifestirati svojega sanjskega moškega, NAJPREJ SEBE konkretno izprašati:

  1. KDO SEM in
  2. ZAKAJ hočem (to) zvezo.

Vprašanji, ki sami po sebi NIČ ne pomagata.

Pomagata pa odločilno, če si nanju IN na vseh nešteto pomembnih podvprašanj, ODGOVORIŠ:

  • Jasno
  • Iskreno.
  • Po svoje.
  • Tako kot ZDAJ pri tebi je.

Če narediš samo to, bo tvoj rezultat 1,2,3 – idealnega kviza (ki natančneje kot jasnovidka pove, kdaj boš spoznala svojega idealnega ;-)) čisto drugačen, kot če si ne bi.

Ampak – večina vas ne bo odgovorila. Verjetno iz enakega razloga, kot nisem jaz. čeprav sem vse to vedela leta in leta in rekla, da ‘ne deluje’. Kershutterstock_129985040-min

  • sem se bala odgovorov,
  • ker se mi je zdelo brez veze (ker tega nihče ne dela! Kaj bom metala stran svoj čas … ),
  • ker sem začela in po dveh minutah končala, ker “nisem vedela, kaj naj še napišem (ob dveh stavkih)”.

A ko sem se odločila, si vzela čas in odgovorila, sem manifestirala svojega idealnega – na ona-on! – v manj kot 3 mesecih!

In kar je najlepše – ‘čustveno nervozne vožnje po vlaku smrti’ v tem zame novem obdobju na poti manifestacije idealnega partnerja NI BILO.

Bilo je veselje. Bilo je navdušenje.

Razočaranj pa ne – ker jih prepoznaš od daleč in se jim izogneš. To naredi metoda I.D.E.A.LNI.

Oglej si video:

Kdo lahko idealno partnerstvo doseže?

Vsak/-a lahko to doseže. Pa ne govorim to zato, ker bi ti hotela prodati nekaj, kar jaz imam. Govorim zato, ker sem po čistem “zegnu” ustvarila metodo, ki je meni pomagala (z dokazi = moj idealni, moj Mitja in najin danes 2,5 leti star Matija), da sem nehala verjeti, da mi bo zveza prinesla ljubezen in začela verjeti, da si idealno zvezo MANIFESTIRAM. Pika.

Kaj ti to, kar sem napisala, pomaga? Nič. Razen če vse, kar sem uporabila, uporabiš tudi ti. Ker deluje.

Jaz pa vem, da boš hitreje prišel/la do Ljubezni v dvoje, če boš imel/a na tej poti podporo – tistega človeka, ki neomajno verjame, da za čisto vsakega človeka v Sloveniji obstaja idealni partner – samo še najti se morata. Zato je nastal tečaj/šola »90 dni za dvig vibracije in manifestacijo novega življenja v dvoje«, ki se začne 07. januarja. Tisti, ki se bodo najhitreje vpisali, bodo največ prihranili 😉. Da se ne pogovarjamo o največji nagradi: Ljubezni =)

Vse lepo!

Deli
Prejšnja objava🔐 VIDEO: Ljubezenski nasveti | Kako se alfa moški ne obnaša?
Naslednja objavaNe varajo le tisti, ki so nesrečni v razmerju
Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori