VIDEO: En razlog, da mobilca na zmenku NE pospraviš

Edini! Pika.

“Upam, da ne bom nikoli taka, kot ona dva!”, sem si mislila, ko sem sedela v restavraciji na valentinovo.

Imela sta najlepše okrašeno mizo, ženska z rožami je prinesla šopek dami, on je bil … VAU! Oblečen vrhunsko! Dišeč (ja, vohala sem ne preveč ne premalo opojen vonj njegovega parfuma!) … Ona – raketa! Ampak taka, o kateri imaš res dober, high-class občutek.

Kaj je bilo narobe?

Oba sta imela v rokah GSM. Sicer zelo prijazna do osebja (vedno, ko so kaj prinesli, sta natakarja pogledala v oči in se nasmehnila). A drug drugega nista niti pogledala.

Še vedno nekje globoko v sebi upam, da sta se šla igro: danes se pogovarjava samo preko MSN-ja – da preizkusiva nekaj novega! A … ko sta odhajala iz restavracije, ni bilo odhoda “z roko v roki”.

Zakaj torej naslov “En razlog, da mobilca na zmenku NE pospraviš”?

Tudi Sizif bi, če bi PAMETNO uporabil, kar je imel, ne opravljal enega in istega opravka v nedogled neuspešno, ampak bi skalo potisnil na vrh gore – enkrat za vselej! – in se potem veselil novih podvigov, ki bi ga dejansko osrečevali!

Telefon na prvem zmenku NE SME MANJKATI! Razen če živite v predpotopni dobi … Zakaj?

Telefon na prvem zmenku NE SME MANJKATI! Razen če živite v predpotopni dobi … Zakaj?

V moji FB skupini »Idealni na poti <3« (v kateri je vsak dan ogromno vrednosti za vse, ki ste pripravljeni narediti, kar je treba, da SPOZNATE svojega idealnega partnerja) je julij mesec govora o pomembnosti nečesa, kar imate vsi na telefonu in ti lahko takoj prinese rentgensko sposobnost videnja v dušo g. Neznancu, ki je na zmenku s tabo – ne glede na to, kako sladke so njegove besede in uglajene bontonske poteze.

Prinese ti sposobnost, da se nikoli več ne spustiš v zvezo z nekom, ki te bo po 3 mesecih tvojega brezpogojno danega časa spet razočaral.

Prinese ti to, da z vso svojo integriteto VEŠ, da “s tem, ki je ZDAJ nasproti mene, pa res ne morem zgrešiti!”. Ne samo zato, ker “te je odneslo, tak gentleman je!”, ampak ker imaš DOKAZ – črno na belem.

Vse je odvisno od tega, ali boš imel/a svoj pametni telefon na mizi in ali boš pokazal/a pravo stvar in vprašal/a pravo, čisto enostavno vprašanje.

Neprecenljivo? Jap! =) Zato – vabljen/a k ogledu spodnjega videa, da osvojiš to čarobno sposobnost! =)

Vabljeni tudi, da že v naprej pošljete tudi svoja vprašanja, povezana s to temo, na jerneja@idealni365.si (odgovorila bom v LIVE oglašanju in NE po mailu!).

Vaša,

Jerneja, zvezda Severnica na vaši poti manifestacije za vas **iDEALnega** partnerja =)

P.S.: Kako spoznati svojega **iDEALnega** življenjskega partnerja v manj kot 365 dnevih? Z brezpogojno odločitvijo in pametnim pristopom. Za podporo in vodstvo na poti pa se pridružite FB skupini “Idealni na poti <3” (velik + so tudi mesečna DARILA (v vrednosti več kot 228,99 €/osebo za veliko hitrejšo manifestacijo **iDEALnega**) ter številni DODATNI BONUSI 😉 Vabljeni =)

Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori