VIDEO: En stavek, ki ti uničuje možnost za ljubezen

Uporabljamo ga vsi. Sploh ženske.

Moja »ljubka ptujska čarovnica« je imela prav (če bi kdo rad odlično vedeževalko, naj me kontaktira, vas povežem=)): rodila se je nepredvideno močna ljubezen. Kar grmelo in bliskalo je in se dogajalo … Uf, kaj vse se je dogajalo …

Kljub temu, da je mene od približno tretjega tedna naprej v tej zvezi (ki je nato trajala 9 let!) nekaj pikalo. Motilo. Ni bilo … no, kako se človek izrazi … gladko?

ljubezenTisti občutek, ko veš, da nekaj ni čisto prav. In potem se pogovarjaš s prijateljico, prosiš za nasvet. Pa ti reče, da kompliciraš. In čeprav še kar čutiš tisti mini fragmentek neugodja, ji verjameš. Ker hrepeniš po ljubezni. Ker jo hočeš, si jo zaslužiš!

Narediš, kar ‘na novo prepričana verzija tebe’ misli, da je prav. Ker:

»Kaj pa, če me občutek vara? Saj mu niti prav priložnosti nisem dala!«

To, draga moja dama je tisto, kar podaljšuje tvojo osamljenost in ubija možnost srečne ljubezni. Zato bom dala vse od sebe, da ti v tem videu razložim, zakaj je prej opisani stavek tisti, ki ti bo, če ga boš še naprej uporabljali, za vedno UNIČIL življenje.

Vsaj tisti del: srečna ljubezenska zveza. Od katerega pa je odvisno vse – če hrepeniš po ljubezni. Po dvojini. Sprejetosti.

Na žalost je to resnica.

In če ta zapis še vedno bereš, potem tega oglašanja ne smeš zamuditi.

Verjamem, da je ta lekcija tista, ki ti lahko reši življenje. Ni bilo namreč enkrat, ko sem na brezplačnih posvetih ali pa v moji skriti FB skupini (z vsakodnevnimi nasveti o tem, kako najti idealnega partnerja + ogromnimi bonusi za člane =)) slišala, da si nekdo hoče vzeti življenje, ker ne najde ljubezni.

kvizKako dolgo še? Lahko klikneš na to povezavo in rešiš **1,2,3 *idealni* kviz** in v nekajurah dobiš odgovor, kdaj boš spoznala svojega sanjskega (a še tako resničnega!) partnerja! – če boš še naprej iskala ljubezen na enak način.

P.S.: za morebitne šoke ob rezultatih ne odgovarjam! ;- ). Kviz je namreč zelo globok natančen kot vse, kar počnem. Dobiš ga kot darilo, če se prijaviš na brezplačne e-nasvete in promocijska obvestila (od katerih se lahko na koncu vsakega maila odjaviš) ali pa brez obveznosti po ceni 59,00 € (brez prijave na e-novice).
Tvoja,

Jerneja, zvezda Severnica na tvoji poti manifestacije zate **iDEALnega** partnerja =)

P.S.: Si želiš zagotoviti svoj »Happy ever after«? Prijavi se na Webinar (prijava), ki te bo na to pripravil v treh delih. V prvem boš izvedela, kako na zmenku z enim samim vprašanjem razumeti, kakšen človek se V RESNICI, za tančico prijaznosti in vsega lepega, skriva v osebi nasproti tebe (odločilno za srečno ljubezen!).

Deli
Prejšnja objavaWebsi zmagovalci na kartingu - Najboljša mobilna aplikacija v Sloveniji je ona-on.com - Party time!
Naslednja objavaTedenski ljubezenski horoskop | 24.09. - 30.09. 2018
Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori