VIDEO: Ena stvar, ki te nehote drži stran od iDEALnega partnerja

Uporabljamo jo dobesedno vsi

Super podatek v ne-super »pakiranju«. Ker jo uporabljamo tako, da NE DELUJE. Če bi jo – ne bi ti zdaj delala nekaj drugega (recimo: imela fenomenalen zmenek s človekom, ob katerem bi se kar naprej ščipala, češ: »Saj ne sanjam, ne?«) ne pa brala tega? 😉

Se spomniš svoje denarnice, ko si bila stara 20 let in zaljubljena? Jaz se je spomnim, ko sem bila stara 14 let in zaljubljena. V njej sem imela svojo prvo vozniško za moped (APN-ko, ki sem jo celo vozila eno leto!) in v njej sliko moje prve ljubezni, ki mi je:

  1. ukradla prvi pravi poljub,
  2. me pahnila v prvi vrtinec zaljubljenosti, da se mi je bledlo in sem samo lebdela
  3. in mi kmalu za tem popolnoma strla srce (še zdaj se spomnim, da me je učiteljica prvič v OŠ vprašala, če bi šla domov, ker izgledam tako slabo …).

A njegovo sliko (tisto, za osebno izkaznico) sem obdržala do danes – kljub vsej bolečini! Toliko nam fotografije pomenijo!

Danes verjetno tega nihče več ne počne, ker imamo vsi telefone. Še več – vsi imamo online PROFILE (od FB, do Twitterja, ona-on itd.).

Danes so slike še milijavžent-krat bolj pomembne, kot so bile kdaj koli prej – sploh, če si se odločila poiskati partnerja in še posebej, če nočeš ‘kar nekoga’, ampak vsaj upaš (ali pa si že celo odločeni!) na **iDEALnega**. Sanjskega! =)

Zakaj?

»Fotografija je zgodba, ki je jaz ne znam povedati z besedami« je rekel Destin Sparks.

In ne samo to: Vsaka fotografija pove zgodbo, ki jo GLEDALEC ustvari v svoji glavi, ko jo pogleda.

Si pogledala slike na svojem ona-on profilu?

Če se imaš rada (in če bi ZARES rada našla **iDEALnega** zase), se boš vprašala sledeče:

»Če bi jaz bila moj potencialni **idealni* partner: Kako bi se, ko bi to fotografijo videla (sploh naslovno, tisto, ki se prikaže prva!):

  • POČUTILA,
  • Kaj bi o osebi, ki je na njej VERJELA,
  • Kaj bi o osebi, ki je na njej IZVEDELA.«

Vprašanje je ODLOČILNO. Zakaj – ti povem v spodnjem videu.

Vabljene, da že v naprej pošljete tudi svoja vprašanja, povezana s to temo, na jerneja@idealni365.si (odgovorila bom v LIVE oglašanju in NE po mailu!), hkrati pa izveste tudi, kako lahko pridete BREZPLAČNO do analize svojega obstoječega ona-on profila (da boš vedela, kaj spremeniti, da bo privlačil tistega/-o, ki ga/jo želite in zaživeli življenje, o katerem sanjate, brez da bi k tebi silili kar vsi, ki ti jemljejo voljo, da bi sploh še iskala).

Vaša,

Jerneja , zvezda severnica na vaši poti spoznavanja zase **iDEALnega** partnerja =)

P.S.: Do svojega **iDEALnega** v manj kot 365 dnevih – z brezplačno vsakodnevno podporo v FB skupini »Idealni na poti <3«. Nas je že 396! =)

Deli
Prejšnja objavaFOTOZGODBA: Mateja & Brane ~ Sanjska ona-on.com poroka 2018
Naslednja objavaSvetujemo #11: Ne morem se prijaviti na portal!
Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori