Enajst poljubov na dan …

Poljubljanje osrečuje.

Poljub

Ampak poljubljanje ne povzroči samo metuljčkov v trebuhu, pri tem je aktivno celo telo. Poljub je vulkan srca.

Krvni pritisk se poveča na 180, utrip se podvoji, krvni obtok in presnova je pospešena. Vzrok je enostaven. Ustnice in usta imajo ekstremno živčevje.

Poljubljanje tudi ubija hormon kortisol, ki povzroča stres. Kdor se poljublja, živi pet let dlje.

PRIPOROČAMO BRANJE: Najpogostejši 4 partnerski problemi

11 poljubov in kaj s tem sporočamo:

 1.  Poljub na ustnice

Poljub na ustnice moramo vzeti resno, četudi ni zelo erotičen. Izraža pripadnost in zaupanje. Predvsem pa takrat, če partnerja med poljubom pobožamo po laseh ali pa držite njegov obraz v rokah.

Poljub2. Poljub na roke

Pred časom je bil poljub na roko trik vsakega lomilca src. Med tem je že prišel iz mode. S poljubom na roko izkaže moški ženski spoštovanje in ji pokaže, kako je oboževana in ljubljena.

3. Poljub na trebuh

Poljub na trebuh sam ne povzroči nobenega vzburjenja. Ampak, ko ste enkrat pri popku, se lahko pomikate naprej dol. Moški zapomnite si, da ni vsaki ženski všeč, če jo poljubljate med stegni.

4. Poljub na čelo

Kot poljub na čelo tudi poljubu na oko ni poznan za zelo erotičnega. Ampak z nežnim poljubom na čelo izrazite svojo pozornost spoštovanje.

Poljub5. Poljub na vrat 

Več kot 80 odstotkov vseh žensk opisuje svoj vrat kot erogeno cono. Ko ženska moškemu nastavi vrat, bi moral to povabilo sprejeti. Ampak to mesto je zelo občutljivo, zato bodite nežni.

6. Poljub na oči

Ta varianta poljuba je samo za zaljubljene in naj se zgodi samo ob posebnih priložnostih. In tudi takrat samo zelo nežno, kot sapica na oko.

7. Poljub na ušesa

Poljub na ušesa sodi k predigri. Ampak nikoli ne smete pokazati, da želite takoj več. Zato ne sme noben poljub biti podoben prejšnjemu.

8. Poljub z jezikom

Poljub z jezikom je poglavje zase. Nežen ali strasten, obstaja več variant. Več kot 30 mišic je pri tem aktivnih. Ne poljubljajte prevlažno, saj nočete izmenjati vso slino v ustih.

Poljub9. Poljub na lice

Poljub na lice se vedno bolj podcenjuje. Poljubite svojega partnerja nekajkrat na dan na lice. Poželi boste nasmešek. Poljub na lice izraža pozornost in prisotnost.

10. Poljub na stopalo

Stopalo ima erotično refleksno cono. Potipajte se malo in začutili boste nekaj, kar ne boste obžalovali.

11. Poljub na prsa

Noben moški ne bo zanikal, da mu je ta poljub še posebej prijeten. Vendar dosti žensk ni zadovoljnih s svojimi prsmi, zato bi jih moral vsak moški pohvaliti.

Ni komentarjev