Kdaj ste vedeli, da se želite profesionalno ukvarjati z ličenjem?

“Že kot majhni deklici mi je v trgovini vedno vzbujala pozornost dekorativna kozmetika. Proti koncu osnovne šole pa sem se že začela spoznavati s samimi ličili. Čeprav doma nad tem niso bili navdušeni, sem svojo ljubezen do ličenja negovala naprej. Hitro sem ugotovila, da lahko svojo ljubezen spremenim v službo in ob tem mnogim polepšam dan s svojim delom.”

ona-on-zasebni-stiki-licenje-eva-assani1

Kako dolgo se že ukvarjate s profesionalnim ličenjem?

“S profesionalnim ličenjem se ukvarjam slabo leto, kot amater pa se v ličenje poglabljam že nekaj let. Ker je moja skrita ljubezen do ličenja rasla, sem pred slabim letom dobro izkoristila svoje prihranke in se podala na pot svoje pravljice – odprla sem svoj kozmetični salon – EVIN RAJ brez Adama.”

Imate kakšna priznanja, certifikate?

“Imam certifikate s področja podaljševanja trepalnic, geliranja nohtov in seveda iz ličenja. Ker imam svoj kozmetični salon EVIN RAJ brez Adama, so priznanja zame nujno potrebna, saj želim, da delo poteka nemoteno in profesionalno.

Najprej sem dokončala tečaj za podaljševanje trepalnic in se vpisala v akademijo ličenja, katero sem uspešno zaključila. Kmalu po tem sem opravila tečaj za geliranje nohtov in tako je moj salonček poleg pohištva opremljen tudi s certifikati s področij, ki jih trenutno opravljam v salonu. 🙂

ona-on-zasebni-stiki-licenje-eva-assani2

Prejšnji mesec sem prijela priznanje za odlično 12. mesto na tekmovanju WORLD BEAUTY CHAMPIONSHIP, ki je potekalo v Dubaju. Bilo je svetovno tekmovanje za frizerje in vizažiste, kjer je bilo udeleženih več kot 50 držav. Zame je to izjemna potrditev, da sem na pravi poti in da sem se pravilno odločila, da vztrajam pri svojih sanjah.”

Kaj za vas pomeni ličenje?

“Ličenje je del mene, moja strast, katera me zmeraj spravi v dobro voljo. Prav tako pa je tudi izziv, saj vsak obraz zahteva svojo kreativnost.”

S katerimi vrstami ličenja se ukvarjate?

“Z vsemi. Način ličenja, videz in sam rezultat so odvisni od karakterja zenske, podobe in seveda zelje. Po navadi se neveste odločijo za bolj naraven, nežen in sijoč videz. Za razna predvsem večerna praznovanja, pa se običajno odločajo za močnejši make up. Tudi ob pustu in noči čarovnic ne počivam, takrat pa na vrsto pridejo razne poslikave.”

Eva ima zate kar tri poročne lepotne nasvete:

#1: Da so ličila bolj obstojna, mora nevesta imeti nanešeno veliko količino pudra. Puder oz. podlaga je nasploh najpomembnejši del ličenja, katerega moraš dobro dodelati. Ob vseh poljubih, objemih in solzah sreče mora biti več plasti pudra, da se ne izbriše.

#2: Vodoodporna maskara je na poročni dan boljša kot navadna. Vodoodporna maskara je “must have” pri nevesti, saj se ne razmaže, ne pusti sledi in ostane na mestu.

#3: Senčilo se ne sme ujemati z barvo oči. vedno gledamo na barve, ki so nasprotne barvi očem na barvni lestvici. Predvsem za poročna ličenja pa se izogibamo hladnim tonom, kot so modra, zelena …

Nam zaupate kakšno zanimivo anekdoto, ki se je pripetila pri ličenju?

“Kakšne posebne anekdote, ki bi se mi vtisnila v spomin ni bilo. Izkušnje nabiram z vsako stranko posebej, saj nihče nima enakega obraza, koze, oblike oči … zato je vsaka zame lepa in hkrati posebna, saj se vedno znova učim in tako nabiram izkušnje in kilometrino.”

ona-on-zasebni-stiki-licenje-eva-assani3

Ste kdaj ličili na kakšnem pomembnem dogodku?

“Da, dvakrat sem imela priložnost ličiti za SUBRININEM hair show-u, ki je potekal na Gospodarskem razstavišču in v Zagrebu. Trenutno snemamo oddajo za Top Model Slovenije, kjer sem uradna vizažistka. Ličila sem tudi Issaca Palmo za snemanje njegovega novega videospota Če te kdaj spustim iz rok. Septembra bom ličila na dveh priznanih tekmovanjih Dress of the World in Miss World Car & Motosport. Nekaj pomembnih projektov pa me še čaka.”

Imate kakšen »lepotni« nasvet za ženske?

“Dame moje, bodite to kar ste in se v svoji koži počutite dobro, saj tako boste izžarevale energijo kakršno si želi vsak v svoji družbi.”

Evin raj (brez Adama)

Ni komentarjev

Odgovori