FOTO in VIDEO: 1.100 samskih na Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVE-niji!

Da je sedmica res magična, je dokazal letošnji, že sedmi Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji, kjer se je zbralo več kot 1.100 spoznavanja željnih samskih.

Foto: Marko Delbello Ocepek

Več kot 1.100 samskih je včeraj v ljubljanski klub Cvetličarna prišlo ne le iz vseh koncev Slovenije, ampak tudi iz sosednje Hrvaške in vse to z namenom, da bi se spoznavali in osvajali.

Že pred 21.00 uro so se pred vhodom začeli zbirati zabave željni samski in malo manj samski, do uradnega začetka pa se je vrsta vila vse do konca parkirišča. Da zna biti čakanje v vrsti tudi zabavno, so dokazali številni nasmehi in pogovori med obiskovalci, čakajoče pa je pozdravil tudi kupid Ljubo, ki je bil precej radodaren z objemi in poljubi.

Obiskovalce Zmenka na Slepo so v notranjosti z baloni napolnjene dvorane pričakali nasmejani obrazi kupidovih pomočnic, ki so vsakemu posebej prilepile nalepko s statusom in podarile balon, vse z namenom, da se bodo pravi pari hitreje našli.

Želim spoznati čimveč zabavnih ljudi, morda tudi kakšnega fanta, s katerim bi se lahko dobila na pijači. Sicer pa sem prišla uživati.

Prvo dejanje večera je otvoril stand up komik Andrej Težak – Tešky, ki je takrat še malce sramežljive samske nasmejal ter dodobra pripravil na spoznavanje in tri različne spoznavne igre. Sledil je uvodni pozdrav organizatorjev in vodje portala ona-on.com Luke Kogovška, ki je vsem udeležencem zaželel veliko poguma pri spoznavanju in osvajanju.

Foto: Marko Delbello Ocepek www.facebook.com/delbello69 

Že tradicionalna Spoznavalnica je poskrbela za hitro spoznavanje, saj so fantje in dekleta imeli 2 minuti za pogovor, bolj sladkosnedi so sodelovali pri Sladkih predstavitvah, kjer so razkrivali svoje najljubše spomine in hobije ter se posladkali s čokolado, tisti, ki pa dajo malce manj na besede in več na dejanja pa so svoje spretnosti kazali na Pantomimi.
A to še ni bilo vse. Ljubovi nasveti za osvajanje so marsikoga nasmejali in poskrbeli za parčkanje, Ljubo pa je tudi sam večkrat svojo puščico izstrelil v pravo smer in med obiskovalci netil iskre ter tako izpolnil njihova pričakovanja: da spoznajo koga, s katerim bi lahko prijateljevali.
Na odru so nas medtem zabavali plesni nastop svetovnih prvakinj s točko Neveste, glasbeni nastop pevke Eli, reperja Drilla in beatboxerja AirBaga, nastopil pa je tudi reper Nipke, ki je na Največjem Zmenku na Slepo predstavil svojo novo skladbo Internet Girl. Večer je povezoval voditeljski par iz radia Antena, Jean Frbežar in Jerica Zupan, za odlično glasbo pa je skrbel DJ Uroš Bitenc.

Danes sem prišel sem iz Portoroža posebej zato, da se udeležim Spoznavalnice. Sem prvič tu, imam pa se odlično!

 

Brez super nagrad seveda ni šlo, nasmehe na obraze samskih pa so (poleg nagrad) risali še plesno tekmovanje na poskočno skladbo DJ Otzija Hey Baby, za odtenek bolj zabuhle obraze pa so imeli tisti, ki so na odru tekmovali v pihanju  balonov.

Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji 7 je poskrbel za dobro voljo, sproščeno spoznavanje, videli pa smo tudi nekaj znanih obrazov – reperja Trkaja in strokovnjaka za govorico telesa Edvarda Kadiča. In kar je najpomembnejše: našteli smo tudi vsaj 20 parov!


Kako smo se imeli na Največjem Zmenku na Slepo  S-LOVE-niji 8?

Foto utrinki z NZNS 8!


Spremljaj Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji!


 

4 Komentarji

Odgovori