FOTO: Da bosta dahnila ob ribniku

Minuli petek smo se z našima bodočima mladoporočencema, Romano in Markom, odpravili na ogled lokacije, kjer se bo odvila njuna Sanjska poroka.

Foto: Tamara Prejac

Kljub hladnejšemu in sneženemu dnevu smo lahko uživali v idiličnem gozdnem okolju ob ribniku, kjer nam je lastnik gostinstva Lisjak Mirko Laznik razkazal sanjsko lokacijo poroke ter Romani in Marku podal prve informacije o tem, kako bo izgledal njun civilni obred. Zatem smo si ogledali še lokacijo njune poročne zabave, ki bo potekala pod šotorom – da svatom ne bo vroče ali – glede na to, da bosta da dahnila v maju – prehladno.

Nas pa so hladen zrak in snežinke kmalu le pregnale, zato smo se odpravili na toplo v restavracijo Lisjak, kjer sta Romana in Marko dobila več informacij o poteku njunega poročnega dne.

Od upravne enote do poročnih prstanov

Ogledu lokacije je prisostvovala tudi njuna poročna načrtovalka Petra Starbek, ki jima je razložila še ostale zadeve glede poroke in spet razkrila, koliko stvari je potrebno urediti pred “usodnim” dnevom. Od uradnih zadev, ki se jih uredi na upravni enoti, do tistih malce bolj prijetnih, kot so izbira cvetja in poročnih prstanov. A Romano in Marka bo skozi celotno načrtovanje vodila Petra, zato se bosta lahko na dan svoje Sanjske poroke sprostila in uživala v družbi svojih svatov.


Preberi in poglej si Romanino in Markovo pot od prvega klika do Sanjske ona-on.com poroke!


Ni komentarjev

Odgovori