FOTO in VIDEO: Kakšno Sanjsko ona-on.com poroko si želita Monika & Borut?

Sanjska ona-on.com poroka 2017 ~ Monika & Borut sta nam zaupala, kako sta si zamislila svojo poroko.

"Poročna" ekipa ona-on.com (od leve): poročna načrtovalka Petra Starbek, vodja projekta Najina zgodba Tina Centrih, bodoča ona-on mladoporočenca Borut in Monika ter vodja portala ona-on.com Luka Kogovšek.
“Poročna” ekipa ona-on.com (od leve): poročna načrtovalka Petra Starbek, vodja projekta Najina zgodba Tina Centrih, bodoča ona-on mladoporočenca Borut in Monika ter vodja portala ona-on.com Luka Kogovšek.

Pred nekaj dnevi sta nas obiskala Monika & Borut, prejemnika Sanjske ona-on.com poroke 2017. Glavni povod njunega obiska je bila seveda njuna poroka, ki se morda zaenkrat zdi še daleč, a bo kar hitro tukaj.

Monika in Borut sta spoznala tudi svojo poročno načrtovalko Petro Starbek, nad katero sta bila precej navdušena. S Petro sta že govorila o podrobnostih svoje Sanjske poroke, od cvetja do poročnih barv.

Najprej datum, nato lokacija

Prva stvar, ki jo bosta bodoča ona-on.com mladoporočenca morala postoriti, je, da določita datum poroke, a zagotovo bosta svoj usodni da dahnila naslednjo pomlad, v aprilu ali maju.

A njun datum je odvisen tudi od želene lokacije poroke. Monika in Borut si svojo poroko želita v tako imenovanem “vintage” stilu, zato bo njuna poroka potekala v naravi. Ker bodo njuni povabljenci iz različnih koncev Slovenije, si želita, da bi celoten dan potekal na eni lokaciji.

Bodoča mladoporočenca sta nam zaupala še, da bosta zaenkrat imela le civilni obred, cerkveno pa se bosta poročila kasneje.

Od glasbe do cvetja

DJ ali glasbena skupina? To je le eno izmed vprašanj, s katerimi se soočata Monika in Borut, a sta oba enotna, da kdorkoli že bi igral na njuni poroki, da mora narediti “žur”.

Bodoča nevesta si je prvotno zaželela sončnice, a si je po pogovoru premislila in se odločila za drugo cvetje. Zagotovo pa bodočih mladoporočencev v zakonski stan ne bo pospremil riž, ampak rožni cvetovi.

V zgornjem video prispevku si oglej, kakšno cvetlično dekoracijo sta si zamislila Monika in Borut ter kakšne prstane si želita.


Spremljaj Monikino & Borutovo pot od prvega klika do Sanjske ona-on.com poroke!


Ni komentarjev

Odgovori