FOTO in VIDEO: Obiskali smo POMP Forum

Preteklo sredo smo obiskali POMP Forum - mednarodno konferenco o vsebinskem marketingu

Ena izmed predavateljic na letošnjem POMP Forumu je bila Ana Penović, direktorica hrvaške digitalne agencije za vsebinski marketing.

Kot pove že samo ime, smo lahko prisluhnili 10 predavanjem različnih slovenskih in tujih strokovnjakov s področja vsebinskega marketinga, jim postavili tudi kakšno vprašanje ali dilemo, ter se z njimi družili skozi celoten dan.

Vodilni svetovni strateg vsebinskega marketinga Robert Rose nam je s svojim karizmatičnim in zabavnim pristopom predstavil nov pogled na vsebinski marketing, medtem ko nas je Jesper Laursen, ustanovitelj inštituta za nativno oglaševanje, skozi zanimive primere popeljal v svet omenjenega oglaševanja.

Številni predavatelji so na primerih prikazali, kaj deluje in kaj ne, skupaj s Primožem Inkretom, marketinškim specialistom, pa smo pogledali še v prihodnost vsebinskega marketinga.

Organizatorji so poskrbeli tudi za gostjo presenečenja: Tokrat je to bila Miša Molk, ki je udeležencem predstavila svoje asociacije na izbrane besede moderatorjev.

Izobraževalnem delu konference je ob zvokih klavirja in humorističnih vložkih Ule Furlan sledila podelitev nagrad v 12 različnih kategorijah, med drugim za najboljši video in najboljšo vsebinsko kampanjo. Po podelitvi se je druženje nadaljevalo še v Drami.

Inkret: “Vaš fokus na video je zmagovalen”

Na konferenci smo za mnenje o našem ona-on.com Magazinu povprašali še vrhunskega strokovnjaka za vsebinski marketing, Primoža Inkreta. Oglej si v videu, kaj je povedal o Magazinu in o iskanju partnerja prek spleta.

Ni komentarjev

Odgovori