FOTO in VIDEO: Učenje za življenje otvorila sreča

V torek se je pričela edinstvena šola Učenje za življenje.

Edinstveno šolo z zanimivimi in poučnimi življenjskimi vsebinami je pretekli torek otvoril psiholog dr. Aleksander Zadel, ki je na duhovit način okoli 40 udeležencem predstavil koncept sreče.

Skozi pogovor smo se naučili pomembnih naukov, med drugim, katere potrebe morajo biti izpolnjene, da smo lahko srečni v partnerskem odnosu in kaj lahko sami naredimo za srečo v ljubezni.

Ugotovili smo, kakšna je razlika med rabo besed “moram” in “hočem”, prav tako pa nam je dr. Zadel dal tudi nekaj domačih nalog. Predavatelj nam je ob koncu predavanja še položil na srce, da naj svoje konflikte rešujemo sproti in s komunikacijo ter da naj bližnjim povemo, da jih imamo radi. Saj smo takrat, ko se odločimo, da jim bomo to povedali in to tudi storimo, srečni.

Z delavnice z naslovom Ste že dovolj ne-srečni? so udeleženci odšli nasmejani, pot domov pa so jim polepšale še lepe misli vseh predavateljev, ki se bodo še zvrstili skozi celotno jesen. Preveri, kdo vse pride in kaj se boš lahko na predavanjih naučil/a.

Preveri vsebine in izberi svojo!

Ustanoviteljice: Takšne vsebine so zaželene med Slovenci

Kakšen je bil odziv na tovrstno šolo, smo povprašali eno izmed ustanoviteljic Učenja za življenje, Iris Kline Arih. “Glede na to, da se povezujemo v znanju in znanje je zelo visoko cenjena vrednota, je odziv zelo pozitiven. Ljudi smo prepričali z nekim konceptom celovitosti in kontinuitete podajanja vsebin, tako da zaenkrat zadovoljni,” pravi.

Glede na sprejetost vsebin in dober odziv slovenske publike Arihova meni, da so tovrstne vsebine zelo iskane, saj se na to “širino od duhovnosti do znanosti, ki jih naše vsebine pokrivajo ljudje odzivajo, ker si želijo zadovoljnega življenja”.


Preveri, kaj vse smo še slišali na predavanjih šole Učenje za življenje.


Ni komentarjev

Odgovori