Ljubezenskih zgodb, ki so se pričele na ona-on.com, je vse več in vse več je parov, ki svojo zgodbo okronajo s poroko. Leto 2017 je leto ona-on porok – poleg Monike & Boruta ter Anje & Roka sta usodni »da« dahnila tudi Mateja in Martin. 30. septembra je njuna ljubezenska zgodba dobila piko na i s čudovito poroko v ljubljanskem Mestnem muzeju.

Ljubezenske zgodbe
Foto: Peter Irman

Njuna ljubezenska zgodba se je pričela na ona-on.com

Mateja se na portal registrirala, ker se je odločila biti pogumna. »Objavila sem svojo fotografijo, plačala članarino, določila kriterije, od katerih ne odstopam, in jasno povedala, kaj si želim, profil pa obarvala še s ščepcem humorja,« pravi Mateja.

Martin se je za ona-on odločil po razpadu prejšnjega zakona. »In potem je prišla ona. Fotografija na profilu je bila prepričljiva, videti je bilo, da jo prežema neko veselje,« se spominja in dodaja, da je bilo njuno dopisovanje iskrivo, skrivnostno in malce izmuzljivo.

Kam sta šla na prvi zmenek in kaj jima je bilo najbolj všeč drug na drugem, preberi v njuni ljubezenski zgodbi.

Do usodnega vprašanja je prišlo med sprehodom

Do odločitve, da se bosta poročila, je prišlo na romantičnem oddihu v toplicah, ko sta se pogovarjala o jeseni. Takrat sta namreč oba praznovala okrogli obletnici – nato pa sta se odločila, da temu priključita tudi poroko.

»Najprej predvsem praktični odločitvi je sledilo kar nekaj romantičnih trenutkov. Zaprosil me je namreč, ko sem bila precej bolna in je skrbel zame, in seveda sem še enkrat rekla da,« se spominja Mateja.

Načrtovanje poroke je bil čudovit izziv

Po zaroki je sledilo poročno načrtovanje. »Veliko reči sva naredila sama ali s pomočjo prijateljev, npr. blazinico za prstane, marmelade za goste … Tudi pri portalu ona-on.com so nama pri organizaciji priskočili na pomoč,« pravita.

Ljubezenske zgodbe
Foto: Peter Irman

Pri organizaciji poroke nista komplicirala. »Najino vodilo ni bilo, da mora biti vse popolno, ampak da mora vse izražati naju in se moramo na poroki vsi dobro počutiti,« pojasnjujeta.

Najina poroka je bila prav takšna, kot sva si želela!

In končno je prišel poročni dan, ki je bil, kot pravita, točno tak, kot sta si želela. »Za civilni obred sva izbrala Mestni muzej s čudovitim stopniščem in atrijem. Pred muzejem se je slučajno odvijal srednjeveški dan, tako da so naju gosti pričakali z lesenimi meči. Po poroki sva zaplesala na srednjeveško glasbo in spustila v nebo helijeve balone v obliki srčkov,« opisujeta.

Nevesta in ženin sta sijala – ona je svojo čudovito poročno obleko našla v Poročnem kotičku, za njen popolni videz pa je poskrbela vizažistka Maja Ašič.

Mateji in Martinu želimo na skupni poti obilo sreče in ljubezni!

Sta se spoznala na ona-on? Zaupajta nam vajino zgodbo!

Ni komentarjev

Odgovori