Zaspani zimski januar je čas za največjo zabavo leta za samske Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji, skoraj že poletni junij pa je čas, ko se več kot 200 samskih zbere na Največjem spoznavnim ona-on pikniku!

In kot Največji Zmenek je tudi Največji spoznavni piknik postal že tradicionalno druženje samskih, a z bolj športnim pridihom. Poglejmo si, kako smo se imeli na Največjih spoznavnih piknikih doslej in kaj je zaznamovalo posameznega.

Največji spoznavni piknik #1: Čarodej in delavnice o partnerstvu

Največji spoznavni piknik je luč sveta uzrl junija 2013, bil je novost v Sloveniji, nastal pa je kot poletna različica Največjega Zmenka na Slepo v S-LOVE-niji. In tako kot na Največjem Zmenku, tudi na pikniku ni manjkalo spoznavnih iger, ki so razvezale še tako zavozlane jezike, saj je komunikacija med 150 udeleženci hitro stekla, k slednjemu pa je pripomogla tudi mala šola plesa, dobra hrana in pijača ter športne igre.

Več utrinkov s piknika 2013 si preberi in poglej tukaj.

Posebnost prvega piknika so bili nastopi: Čarodej Sašo je marsikaterega udeleženca “zacopral” s svojimi triki, ženske so se lahko naučile prepoznati pravega zase na delavnici “Kako prepoznati pravega”, medtem ko so se moški užili tehnik zapeljevanja. Za dobro vzdušje so skrbeli DJ in nastopajoči, vsi samski pa so se lahko družili tudi s pari, ki so se spoznali na ona-on.com.

Največji spoznavni piknik #2: Balonji ples in športno-spoznavne igre

Drugi spoznavni piknik je potekal še istega leta, a jeseni. Več kot 150 udeležencev se je prišlo zabavat in spoznavat ob pomoči Balonjega plesa in spoznavnih iger, kot so “Skupne lastnosti” in “Spoznaj nekoga, ki …”. Manjkalo seveda ni športnih iger, še več plesa, super nagrad ter dobre hrane in pijače.

Ker smo na drugem spoznavnem pikniku tako pridno migali (plesno in športno) in se spoznavali, smo na žalost izgubili fotografije, ki so dokaz, kako “fajn” smo se imeli. A spomini na ta dan so ostali v naših glavah in glavah vseh udeležencev 😉

Največji spoznavni piknik #3: Najina zgodba in kupid Ljubo

Že tretji spoznavni piknik je potekal v znamenju – dežja 😉 A obilnih padavin se ni ustrašilo več kot 250 samskih, ki so se udeležili prijetnega sobotnega druženja. Druženje je popestril band Karneval, ki je poskrbel za odlično glasbo, strokovnjak za govorico telesa je vsem prisotnim dal nasvet, a ni bil edini – tudi pari, ki so se spoznali na ona-on.com so bili marsikomu s svojo zgodbo v navdih.

Več utrinkov s piknika 2015 si preberi in poglej tukaj.

Dve novosti, ki sta prav tako zaznamovali tretji spoznavni piknik, sta zaključek natečaja Najina zgodba in razglasitev zmagovalcev, ki sta prejela Sanjsko ona-on.com poroko. Lani sta to bila Romana in Marko, spremljaj njuno pot do Sanjske poroke tukaj. Seveda pa dan ni mogel miniti brez našega kupida Ljuba, ki je ponovno skrbel, da so njegove ljubezenske puščice letele v pravo smer.

Največji spoznavni piknik #4: Izobraževalne delavnice in veeliko plesa

19. junija 2016 smo se v Centru Harmonija v Mengšu kljub dežju ponovno zabavali in “fajn” imeli. Največ gneče je bilo na izobraževalnih delavnicah – strokovnjak za govorico telesa Edvard Kadič nas je podučil o zapeljevanju, izvedeli pa smo tudi kaj za nas piše v zvezdah in kaj o nas razkriva naša pisava.

Poglej si še fotogalerijo!

Največja gneča pa je bila na plesišču, kjer nas je najprej ogrel DJ Alex M Deejay, nato pa nas je razgrela še Brigita Šuler, ki je na noge spravila skorajda celoten šotor.

Čeprav nam jo je tudi letos zagodel dež (zdaj lahko rečemo, da je dež že tradicionalen 🙂 ), pa smo kljub temu uživali, se zabavali in tudi spoznavali. Pssst, ujeli smo tudi nekaj parčkov, ki so se spoznali prav na Pikniku. 😉

Največji spoznavni piknik #5: Plesni vlakec z Ljubom na čelu na sončno nedeljo

18. junija 2017 smo po več letih dežja končno dobili sonce! Sončna nedelja nam je narisala smeh na obraz in poskrbela za odlično plesno druženje v družbi ansambla Lun’ca, manjkalo pa ni športnih iger in spoznavnih aktivnosti. Naredili smo plesni vlakec, strokovnjaki so poskrbeli za praktične nasvete, kupid Ljubo pa za nova poznanstva in parčke!

Poglej si še FOTOZGODBO!

Največji spoznavni piknik #6: Pohod na Mengeško kočo, ansambel Jurčki in še in še

Zelo kmalu bo tu že šesti Spoznavni piknik in letos prihaja z novostjo: Pred piknikom se bomo odpravili na krajši pohod na Mengeško kočo. Saj veš, najbolj pozitivni ljudje radi hodijo v hribe! 😉

Po prihodu nazaj v Harmonijo v Mengšu te čaka odlično kosilo, sladica in sproščeno druženje ob živi glasbi ansambla Jurčki!


Kako smo se imeli na Spoznavnem pikniku? Klikni TUKAJ in si oglej fotogalerijo.

 


Te zanima več o pikniku? Preberi tudi druge prispevke in si oglej videe!


 

Ni komentarjev

Odgovori