Junijsko nedeljo smo zelo pisano obarvali s prav posebnim dogodkom, kjer se okoli 300 udeležencev med seboj ni poznalo. Največji ona-on spoznavni piknik je bil namenjen tistim, ki si želijo razširiti svoj krog znancev in morda celo spoznati svojega življenjskega sopotnika.

Čar takšnih druženj je v tem, da imaš veliko možnosti, da se hitro vključiš v družbo preko različnih animacijskih in spoznavnih iger. Za vse skupaj pa ne rabiš veliko poguma, saj te v dogajanje vključijo kar animatorji, le povabilu se je potrebno odzvati. 😉

100% brezplačen preizkus ona-on.com

Tudi letošnji Piknik je spremljalo sedaj že tradicionalno muhasto vreme, vendar nas dežne kapljice niso ustavile. Družili smo se pod streho velikega šotora, na odru katerega so se odvijale različne animacije, dogajanje pa je dodatno začinila še Brigita Šuler s koncertom, ki je poskrbela, da smo na plesišču precej brusili pete.

Od Hitrih zmenkov slavnih do izobraževalnih kotičkov

Bogat spoznavni program je bil pripravljen za vse okuse in vse starosti. Celotno popoldne sta potekali spoznavni aktivnosti ‘Pantomima’ in ‘Hitri zmenki slavnih’, druženje pa so dodatno popestrili kupidovi pomočniki z zabavnimi vsebinskimi igrami ‘Kdo sem’, ‘Ajanje’, …

zmenki-ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-piknik-najina-zgodba (15)

Veliko obiskovalcev je prisluhnilo izobraževalni delavnici strokovnjaka za govorico telesa Edvarda Kadiča “Govorica telesa”, vrsti čakajočih pa sta se vili tudi pred astrološkim kotičkom in kotičkom grafološke analize.

Mnogi so se sprostili ob plesu na plesišču. Piko na i je postavila simpatična Brigita Šuler, ki je na noge spravila večji del udeležencev. Za plesno glasbo je ves čas skrbel Alex M Deejay.

Vip gost celotnega dogodka Kupid Ljubo je poskrbel tudi za to, da je preskočilo nekaj iskric. Vsekakor upamo, da se bo iz iskric vnela tudi prava ljubezen.

Razmišljanje udeležencev

Ob prihodu udeležencev je bilo na obrazih mnogih zaslediti negotovost. “Kaj tu počnem?”, “Sem se sploh prav odločil, da sem tukaj?”, “Kaj lahko od dogodka pričakujem”, so bila skrita vprašanja posameznikov. Pri nekaterih celo nelagodje in zaskrbljenost. Kaj hitro se je ozračje sprostilo in na obrazih so se kazali nasmehi.

zmenki-ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-piknik-najina-zgodba (30)

Vsak je lahko ugotovil, da je dogodek resnično naravnan tako, da vsakega vključi v eno od najljubših aktivnosti. Nenazadnje so bili vsi na pikniku z enakim razlogom – sprostitev od vsakodnevnih obveznosti, spoznavanje novih ljudi in dobra zabava.

Najina zgodba – Izbrali smo par, ki ga bomo poročili

S svojim prihodom na Piknik so nas razveselili ona-on pari, med katerimi smo letos izbrali že tretjega, ki je prejel Sanjsko poroko. Tokrat sta to prekrasna Monika in Borut, s katerima bomo prav v teh dneh začeli z načrtovanje poroke. Borut menda obljublja tudi noro fantovščino. Poglej si njuno izjavo po prejemu nagrade. Pisano druščino si lahko ogledaš v zgodnji fotogaleriji.

Hvala vsem udeležencem, ki ste z nami ustvarili prijetno ozračje. Vsem, ki še razmišljate o udeležbi na podobnem dogodku, pa sporočamo: Pridite, ker nič ne boli! 😉

Si zamudil/a Piknik? Potem ne smeš manjkati na naslednjem ona-on spoznavnem dogodku. Preveri tukaj!

Srečno!

2 Komentarji

Odgovori