FOTO in VIDEO: Ona-on Miklavž v znamenju olimpijskih iger in salse

Prvi decembrski petek smo preživeli na ona-on miklavževi športno-plesni zabavi. Poglej si utrinke!

V športnem centru Laguna smo se na hladen decembrski petek najprej prepustili izkušenim rokam voditeljev skupinskih vadb, ki so nas z “olimpijskimi” igrami dobesedno ogreli.

A ne le prekladanje stepa iz enega konca dvorane na drugo ali hoja v paru s skupaj zavezanima nogama –  vzdušje je grela tudi tekmovalnost, ki se je razvila med dvema skupinama. Posamezen udeleženec se je lahko pomeril še v športnem poligonu ter tako prejel lepo nagrado – mesečno karto za športni center Laguna.

Po športnem ogrevanju in degustaciji šejkov je sledil vrhunec večera – obdarovanje. Tokraten dogodek za samske ni bil le spoznavno naravnan, ampak je bil tudi praznično obarvan – vsak udeleženec je s seboj prinesel darilo, ga postavil pod smrečico in z njim nekomu polepšal večer.

Prejeta darila so tudi bila odlična iztočnica za pogovor, saj je lahko vsak udeleženec poiskal tistega, katerega darilo je prejel. In tako morda že takrat stkal novo prijateljstvo. Psst, pri pogovoru ob pečenih kostanjih in kuhančku smo ujeli nekaj novih parov. 🙂

Po obdarovanju in okrepčanju s konstanji ter kuhančkom, smo še malce zaplesali salso na latino ritme iz mešalne mize DJ Erasma.

Si zamudil/a športno-plesno miklavževo obdarovanje? Pridruži se nam na naslednjem dogodku – preveri seznam!

Da ne zamudiš najboljših spoznavnih dogodkov, redno spremljaj SEZNAM!

Se vidimo!

Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori