FOTO: Romana je izbrala!

Ker se Sanjska poroka 2016 nezadržno približuje, smo se včeraj z našo nevesto Romano odpravili po "nakupih".

Romana je izbrala svojo sanjsko obleko! Foto: Tamara Prejac

Včerajšnji deževni dan je bil za našo sanjsko nevesto Romano nekaj posebnega, saj je izbrala tisto obleko, o kateri sanja vsaka deklica – obleko, v kateri bo dahnila usodni da in svojemu bodočemu možu obljubila večno zvestobo.

Zaročenca je našla na ona-on …

… sanjsko obleko pa v poročnem salonu White Couture (njihovo ponudbo si lahko ogledaš tukaj). Čeprav si je Romana pred obiskom salona ogledala ponudbo na spletu, je izbiro oblek za pomerjanje prepustila strokovnjakinji, Tini Belina. Ko se je nabral zajeten kupček oblek, je Romana začela s pomerjanjem in izkazalo se je, da bo tretja obleka, ki jo je pomerila, tista prava.

In dodatki?

“Ne želim preveč dodatkov” na vprašanje, ali bo poročno obleko dopolnila s tiaro in rokavicami, odgovarja Romana. Na svoj poročni dan želi nositi babičino ogrlico, bolero, če bo hladno vreme, in seveda čevlje, ki jih ima tudi že izbrane.

Romana je včeraj izbrala belo obleko v stilu morske deklice, kako lepa nevesta bo, pa bomo razkrili na poročni dan, ko jo bo prvič v poročni obleki videl tudi njen bodoči mož Marko.


Preberi in poglej si Romanino in Markovo pot od prvega klika do Sanjske ona-on.com poroke!


 

Ni komentarjev

Odgovori