Monika je izbrala svojo sanjsko obleko v Sanjski obleki!

Dan Sanjske ona-on.com poroke 2017, ko si bosta večno zvestobo obljubila zmagovalca natečaja Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com Monika & Borut, se vse bolj približuje. Prav zato smo se z Moniko odpravili po prav posebnih poročnih nakupih – tistih, o katerih sanja vsaka deklica.

Monika je tokrat v družbi poročne načrtovalke Petre Starbek izbirala svojo sanjsko poročno obleko – in jo tudi izbrala v poročnem salonu Sanjska obleka. Naša nevesta se je prepustila izkušenim rokam poročne svetovalke Janine, ki je glede na Monikine želje izbrala štiri obleke.

Čeprav so bile vse štiri obleke čudovite, pa le ena je tista prava. In Monika jo je s pomočjo Janine našla! Da bo izbrana obleka naši nevesti na poročni dan stala kot ulita, bo poskrbela šivilja.

V fotogaleriji si oglej, katere poročne obleke je pomerila Monika, razkrivamo pa tudi podrobnosti Monikine obleke. Kako čudovita nevesta bo, bomo izvedeli na poroki – Borut bo zagotovo ob pogledu na Moniko ostal brez besed. 🙂

Bi se sanjsko poročila tudi vidva in sta se spoznala na ona-on.com? Delita svojo zgodbo z nami in se potegujta za Sanjsko ona-on.com poroko 2018!

Bi se sanjsko poročila tudi vidva?


Spremljaj Monikino & Borutovo pot od prvega klika do Sanjske ona-on.com poroke!


Ni komentarjev

Odgovori