FOTO: Slačifantje za vse generacije – Bili smo na Chippendales-ih

Ona-on.com dekleta smo si četrtkov večer popestrila z obiskom vroče predstave Chippendales-ov.

Foto: Tina Centrih

Res je, da v Hali Tivoli, ki slovi po raznoraznih dogodkih velikokrat opazimo seksi telesa športnikov, glasbenikov in nekaterih drugih. Oči si lahko spočijemo na postavnih hokejistih, visokih košarkarjih in tako dalje.

Vendar, pozor! V četrtek smo vsa dekleta izgubljala tla pod nogami ali pa bila vsaj ob glas zaradi navdušenih krikov ob pogledu na postavne, seksi in sapo jemajoče fante, ki so se razgalili do golega. Jap, v Ljubljeni so nastopili Chippendalesi!

Med občinstvom je bilo opaziti nekaj znanih Slovenk, mlade in nekoliko manj mlade dame in celo nekaj moških gledalcev. Kot se za ona-on dekleta spodobi, smo bile tam tudi me in si vse zelo podrobno ogledale 😉 .

Že ob vstopu v dvorano, kjer je bilo čutiti ženske hormone, smo vedele, da se obeta dober show. Fantje so na oder stopili brez zadržkov in šli “do konca” že ob prvi točki – no, na račun smo prišla vsa dekleta, ki na moških obožujemo ritke, saj so se ravno v tistem trenutku, ko so odvrgli še boksarice, preračunljivo obrnili stran od deklet. Napetost je le še naraščala.

Navdušili so z različnimi opravami in točkami: gasilci, kavboji, Tarzani, Men in Black, 50 odtenkov sive, bokserji, nogometaši, in še in še … na oder so povabili nekaj deklet, ki so bile deležne strastnih in hkrati nežnih prijemov, iz sebe so strgali nekaj majčk in jih razdelili med dame. Vedno znova pa so poskrbeli, da so dobro skrili svojega khmmm, Hulka.

Dovolj besed! Spočijte svoje učke ob pogledu na žal nekoliko neprofesionalne fotografije. Dodamo pa lahko, da fantje v živo zares izgledajo, mmmm, vroče!

Ni komentarjev

Odgovori