FOTO: SpogLEDovalnica ni nikogar pustila hladnega

Letošnje decembrsko druženje je potekalo nad blejskim jezerom

Foto: Tamara Prejac

Več kot 40 ljubiteljev drsanja, kuhanega vina in še posebej druženja v odlični družbi se je danes zbralo na terasi kavarne Park na Bledu.

Ona-on.com in Sava Hotels & Resorts sta vsem udeležencem podarila kar tri predbožična darila: brezplačno drsanje na drsališču z razgledom, kuhančka, ki se je ob hladnem večeru še kako prilegel, in darilni bon za wellnes storitve oz. savne, ki pa bodo prav tako marsikoga zagrele.

Številne igre in temperamentna salsa so poskrbeli, da je druženje in spoznavanje potekalo lažje. Najprej smo si privoščili odlično kuhano vino, nato pa so se najbolj pogumni pognali na ledeno površino, kjer so se malce razmigali in naučili trika ali dveh, da so kasneje na drsalkah stali bolj suvereno.

Po začetni tremi so se najpogumnejšim pridružili še preostali udeleženci; sledil je namreč curling z likalniki. Zmaga je po napeti igri šla v roke rdeče skupine, a to ne pomeni, da se rumeni, zeleni in vijolični niso dobro držali – nasprotno, igra je na obraze narisala nasmehe.

Za zaključek druženja smo se s pomočjo vročih ritmov salse še malce razgibali, kasneje pa so si najbolj vztrajni ob pogledu na blejski grad in jezero privoščili še en topel napitek.

Če ti na spogLEDovalnico ni uspelo priti, ne skrbi, samo zate pripravljamo sveže dogodke, preveri, katere.

Se vidimo!

Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori