FOTO: Z Romano in Markom smo obiskali Poročni seminar

Minulo soboto smo se skupaj z zmagovalnim parom natečaja Najina zgodba 2015, Romano in Markom, udeležili Poročnega seminarja 2015 – ps.zaročena.

Foto: Tamara Prejac

Ko so konferenčno sobo v 15. nadstropju ljubljanskega hotela Plaza napolnili številni pari, med njimi tudi zmagovalni par natečaja Najina zgodba 2015, Romana in Marko, nas je z romantično pesmijo najprej pozdravila Natalija Verboten, nato pa še organizatorka Poročnega seminarja 2015, ustanoviteljica agencije Storija Inženiring in načrtovalka porok Petra Starbek.

Skozi celoten večer so se razvrstila različna, zanimiva predavanja poročnih strokovnjakov o poročni videografiji, fotografiji, modi, nakitu, poročnem ličenju, glasbi in kulinarični kraljici poročnega dne – poročni torti. Ste vedeli, da mora prav vsak svat, ne glede na to ali je vegetarijanec ali ne, pojesti vsaj en kos torte, sicer to pomeni nesrečo za mladoporočenca? Ali, da je najlepše, če se par med poročnim obredom gleda, saj tako na poročnem videu in fotografiji pride njuna ljubezen najbolj do izraza?

Dobili smo tudi nekaj zanimivih nasvetov: nevestina obleka mora biti udobna, ženini pa morajo biti na poročni dan pozorni predvsem na – nogavice! Poročnih prstanov pa nikar ne hodite pomerjat, ko je zunaj zelo mrzlo ali zelo vroče, saj nam takrat prsti otečejo.

Med predavanji, na kateri smo izvedeli tudi veliko o prihajajočih trendih za leto 2016, so nas ob modernih glasbenih ritmih razgibali še 6pack Čukur in The Hangover Ladies.

Živčna še nista

Romani in Marku bo pri načrtovanju poroke pomagala poročna načrtovalka Petra Starbek. Foto: Tamara Prejac
Romani in Marku bo pri načrtovanju poroke pomagala poročna načrtovalka Petra Starbek. Foto: Tamara Prejac

Romana in Marko poročni vročici še nista podlegla, sta pa že malce razmišljala o podrobnostih svoje Sanjske poroke 2016. V ta namen sta obiskala poročni seminar, kjer sta, kot pravita, dobila veliko informacij o ponudnikih in občutek o tem, koliko dela je potrebnega za načrtovanje poroke.

A k sreči jima bo pri tem težkem, a nadvse prijetnem opravilu, pomagala poročna načrtovalka Petra Starbek, ki vsem zaročencem svetuje, da se o svoji poroki veliko pogovarjajo, da ne bo prihajalo do nesporazumov, hkrati pa jim polaga na srce, da naredijo kolaž svoje poroke, saj bodo tako poročni ponudniki točno vedeli, kaj si želita.

Še nisi v paru? Potem pa razmisli, zagotovo poznaš par, ki se je spoznal na ona-on.com. Hitro jima sporoči, da poteka natečaj Najina zgodba – Spoznala sva se na ona-on.com, kjer lahko onadva sodelujeta, ti pa zanju glasuješ in prejmeš razvajanje v wellnessu.


Preberi in poglej si Romanino in Markovo pot od prvega klika do Sanjske ona-on.com poroke!


 

Ni komentarjev

Odgovori