V sodelovanju s portalom Vesela doživetja – Tanjo in Matejem, parom, ki se je prav tako spoznal na ona-on.com -, smo pripravili drugačno druženje ob romantičnem izviru v osrčju narave. Poglej si njuno zgodbo.

Čokoladno obarvan zmenek je bil namenjen vsem tistim, ki so želeli razširiti svoj krog znancev ali morda celo spoznati svojega življenjskega sopotnika. Dobre volje ni manjkalo!

Spoznavne igre ter ogled destilarne in čokoladnice

Sladko doživetje smo pričeli s pesniško obarvanim izzivom, kjer je vsak od udeležencev prispeval svoj del besed in ob branju skovanke smo bili presenečeni, kako dobro je na koncu izpadlo. Pred samim ogledom destilarne in čokoladnice Berryshka smo s kvizom preverili, kako dobro jo udeleženci že poznajo. Izkazalo se je, da presenetljivo dobro.

Za tem je sledila spoznavno-zabavna animacija, kjer smo preizkusili svoje spretnosti v stari igri – lovljenje storžev s košaro in podiranje lesenih stojal z lesenimi palicami – temu bi lahko rekli »retro bowling«. Po spoznavnih igrah, s katerimi smo se že dodobra razbili led, smo nadaljevali z ogledom destilarne in čokoladnice – edine tovrstne destilarne in čokoladnice v Sloveniji.

Pesmi, ples, preskakovanje iskric in presenečenje

Skozi destilarno in čokoladnico nas je vodila simpatična vodička, ki nam je zaupala in pokazala kar nekaj novosti in posebnosti o začetkih, delovanju in izdelkih, ob katerih so se nam že močno cedile sline.

Komaj smo čakali na razvajanje brbončic s sladkimi čokoladnimi tablicami in pralineji, nato pa smo pokusili že žganice v ledenih kozarčkih in likerje v čokoladnih kozarčkih, ki smo jih tudi pojedli – da, prav ste prebrali. 🙂

Kaj o Zmenku s čokolado pravijo udeleženci:

“Vse je bilo super. Res ste se lepo potrudili in ful je blo zanimivo.” – Primož

“Res je, luštno je bilo, lepo smo se imeli in se tudi zabavali. Priznam, da so moji vtisi izredno dobri glede na to, da sem se srečanja in druženja pod vašim okriljem organizacije udeležila prvič. Vsekakor bi udeležbo na čokoladnem dogodku priporočila še komu. Najbolj mi je bilo všeč sproščeno vzdušje, ki naredi poseben vtis na ljudi in daje življenju čar.

Zagotovo se bom še kdaj udeležila srečanja, kajti sem izredno komunikativna, imam rada druženja oziroma si življenja brez tega ne predstavljam. Bom pa z veseljem sodelovala z vašimi organizatorji v kulturnih programih na vaših prireditvah in srečanjih z branjem svojih pesmi, če bo prilika in boste to želeli seveda.

Vsa pohvala organizatorjem za dobro izpeljavo zmenka s čokolado! Posebna zahvala pa velja Urški- vesela sem, da sva se spoznali in prijetno poklepetali.” ~ Milica


Si bil/a z nami? Zapiši svoje mnenje o dogodku pod komentarje ali pa nam ga pošlji na urska@veneti.com.

Med samo degustacijo nas je pesniško nadarjena udeleženka dogodka presenetila s čudovito pesmijo »Sanje«. Po slastnih prigrizkih in ostalih sladko-žlahtnih dobrotah, ki smo jih pokušali, je sledilo obljubljeno presenečenje – darilo, ki ga je prejel vsak udeleženec dogodka.

Druženje, klepet, smeh in ples se je zavleklo do poznih večernih ur. Preskakovale so tudi iskrice. Kar prehitro je minilo, smo se strinjali vsi udeleženci edinstvenega zmenka – Zmenka s čokolado.

Hvala vsem udeležencem, ki ste z nami ustvarili prijetno ozračje. Vsem, ki še razmišljate o udeležbi na podobnem dogodku, pa sporočamo: Pridite, ker nič ne boli! 😉

Si zamudil/a Zmenek s čokolado? Potem ne smeš manjkati na naslednjem ona-on spoznavnem dogodku. Preveri tukaj!

Vodja projektov v prodaji in marketingu, organizatorka spoznavnih dogodkov ter novinarka na ona-on.com. Osrečujejo jo majhne pozornosti, igra z otroci, vrtičkanje, šport, šivanje in priprava sladic.

Ni komentarjev

Odgovori