Garantiramo kontakte, ali pa podvojimo obdobje članstva!

Po registraciji dopolni svoj profil in sproščeno nagovarjaj uporabnike, ki so ti všeč! Na ta način se ti bo odprlo veliko pogovorov in možnosti za spoznavanje novih ljudi.

Ne glede na to, da boš ob upoštevanju navodil kmalu v stiku s številnimi uporabniki, ti za vsak mesec plačanega članstva, izrecno jamčimo najmanj en kontakt, ali pa ti, pod spodaj navedenimi pogoji, brezplačno podvojimo obdobje zadnjega plačanega članstva!

Npr.: Če v tromesečnem obdobju plačanega članstva ne boš v kontaktu z najmanj tremi uporabniki, ti bomo na tvojo zahtevo brezplačno podaljšali članstvo za nadaljnih 6 mesecev. Če vzameš 4-mesečno članarino, garantiramo najmanj 4 kontakte, v primeru 6 mesečne članarine pa najmanj 6 kontaktov.

V primeru nedoseganja števila zajamčenih kontaktov ti, pod spodaj navedenimi pogoji, članstvo podaljšamo za dvakratno obdobje zadnje periode plačanega članstva! Izjema so članarine, krajše od enega meseca, kjer ne nudimo jamstva, in pa časovno neomejeno članstvo, kjer imaš v vsakem primeru na voljo neomejeno obdobje za spoznavanje!

Kot kontakt se štejejo vse oblike prejetih sporočil, kot tudi kakršnakoli dvosmerna komunikacija, ki je posledica tvojega odgovora na prejeto sporočilo drugega uporabnika, ali pa prejetega odgovora s strani drugega uporabnika na tvoje začetno sporočilo. Zajete so vse oblike komunikacije, od prostega teksta do pošiljanja daril, video voščilnic, ikon/smeškov in komentarjev slik uporabnikov. Da bi bil/a upravičena do garancije na vzpostavitev kontaktov, moraš imeti v celotnem obdobju članstva v celoti izpolnjen profil (100%) z najmanj eno objavljeno profilno fotografijo, se v celotnem obdobju članstva najmanj 3-krat tedensko prijavljati na ona-on.com in kontaktirati vsaj 15 oseb mesečno.

Garancijo uveljaviš tako, da nam najkasneje 3 dni po izteku članstva pišeš na podpora@ona-on.com (zadeva: ‘Uveljavljanje garancije’), ali pa pokličeš med delovniki (med 9h in 16h) na 080 64 60, na podlagi česar bomo preverili upravičenost zahtevka in ti, če bo garancijskim pogojem zadoščeno, BREZ DODATNIH VPRAŠANJ dodelili brezplačno podaljšanje članstva.

Ni komentarjev

Odgovori