FOTO in VIDEO: Gorska kolesa, strmine in široki nasmehi

Ona-on-ovci smo pretekli petek izkoristili za adrenalinsko druženje na gorskem kolesarjenju.

Ekipa ona-on.com je sončni petek preživela na adrenalinskem doživetju v Kranjski gori.

Ona-on-ovci smo svoje računalnike pretekli petek zamenjali za gorska kolesa in tako izkoristili lep sončen dan za prijetno druženje v naravi.

Dan je bil poln zabave in novih spoznanj, poleg nekaj modric in prask pa so naše obraze krasili široki nasmehi. Kako smo premagovali strmine in ovinke si oglej v videu.

P.S. Kupid Ljubo ni tako zelo športen tip, zato je svojo udeležbo na druženju odpovedal čim je slišal, da bodo prisotna kolesa in hrib navzdol. 🙂

Od začetka: Že ob 8.30 (beri: navsezgodaj zjutraj) smo se dobili in odpeljali proti Kranjski gori. Po jutranji kavici na poti in prihodu v Kranjsko goro, smo si nataknili ščitnike, pozorno poslušali vsa navodila za varno vožnjo in nato krenili s sedežnico do vrhnje postaje Vitranca.

Zgoraj smo – eni suvereno, drugi malce bolj nerodno – zajahali vsak svojega jeklenega konjička in se pogumno spustili po strmini navzdol. Po večurnem kolesarjenju smo nekateri preizkusili še drugo vrsto “downhilla” – tokrat s pomočjo poletnih sank in 1.500 metrov dolgo progo.

Še kdaj!

Ni komentarjev

Odgovori