Hiša Lisjak – Poročna lokacija, ki sta jo izbrala Karmen in Janez

Lokacija za vse priložnosti - od prvega zmenka do poroke!

Hiša Lisjak je lokacija, ki bo zadovoljila najzahtevnejše gosta in je primerna za vse priložnosti. Prav zato, sta za svojo poročno lokacijo le to izbrala prejemnika Sanjske poroke 2021, Karmen in Janez. Poglejmo njihovo predstavitev:

Hiša Lisjak za vse priložnosti

Mladoporočenca si želita svoj najlepši dan v življenju zapolniti za mnoga leta. Poroka v Hiši Lisjak bo zagotovo ostala v večnem spominu kot dan ljubezni, sproščenega druženja, dobrega počutja in polno okusne kulinarike.

Na naših dveh poročnih lokacijah, Kozolec pri ribniku in Na jasi, nudimo lokacijo, kjer imate vse na enem mestu: civilno in cerkveno poroko ter prostor, kjer se lahko mladoporočenca veselita s svati do zgodnjih jutranjih ur. Obe lokaciji se nahajata v Miklavžu pri Taboru, odmaknjeni v zelen objem narave. Naj pa vas nikar ne skrbi, od najbližjega izvoza z avtoceste smo oddaljeni le 8 minut, zato pot do nas ni nič zahtevna.

Kozolec pri ribniku  

Privlačno okolje, lep in urejen ribnik ter občudovanja vreden in prijazen ambient upravičijo sanjsko in nepozabno poroko vsakega para. Ribnik je obdan z gozdičkom, travnato potjo in grmički, vse pripravljeno za brezskrbno igro in sprehod gostov. Na pomolu nad ribnikom je prostor za izvedbo civilne poroke. Odprti osrednji prostor obkrožata lesena kozolca zaprtega tipa za druženje, pogostitev in praznovanje pozno v noč. Lokacija je primerna za poroke do 100 oseb.

Na jasi

Na ravnici, porasli s travniki in gozdički, smo v Hiši Lisjak zasnovali čudovito leseno zgradbo, ki se staplja z okoljem in lahko sprejme do 250 gostov. Del zelenice je posebej prilagojen izvedbi civilne poroke za svečani sprehod mladoporočencev po potki, ki jo obdajajo leseni podiji za svate, konča pa se s slavnostnim podijem za izvedbo protokola. Odprt prostor nudi mnogo možnosti za druženje, pogostitev, fotografiranje, izvedbo iger in sproščanje energije najmlajših gostov. Osrednji prostor je povsem prilagodljiv vašim potrebam: v osnovi je namenjen pogostitvi in glasbeni popestritvi ter je tudi plesno prizorišče.

Obe lokaciji sta torej zasnovani za res sproščeno vzdušje, odmaknjeno od mestnega vrveža, kjer lahko gostje v miru uživate dan. Da pa bi ta potekal karseda brezskrbno, smo našo ponudbo v letošnjem letu oplemenitili in postavili na višji nivo. Nudimo koorodinacijo poročnega dne, ki je ob plačilu najema prostora za civilni obred (cena najema prostora je 350 €) brezplačno. Na podlagi večletnih izkušenj in novega znanja, pridobljenega na Infinity akademiji za poročne organizatorje, bo naš hišni koordinator poskrbel, da bo vajin poročni dan resnično vajin in vsi gostje zares gostje na poroki.

V Hiši Lisjak se zavedamo, kako veliko h končnemu vtisu vodijo drobne malenkosti. Zato z vami že pravi čas načrtujemo tudi aranžiranje poroke, izbran jedilnik ter vas povežemo z našimi dobrimi in zanesljivimi poročnimi partnerji za lepotne storitve, vrsto prihoda neveste (old-timer, kočija …), glasbo, poročno fotografijo, aranžiranje, sladke pregrehe …

Ko pa je čas za praznovanje drugih življenjskih prelomnic, kot so krst, obhajilo ali birma, rojstni dnevi, obletnice, poslovna druženja … Tudi vse te lahko praznujete na zgoraj opisanih lokacijah. Ne pozabite pa, da imamo poleg njih še dve, in sicer Gostilno Pri mamici na Ločici pri Vranskem, le malo od izvoza Vransko z avtoceste proti Trojanam, ter novo kavarno in restavracijo Lisjak Celjski v starem Merxu v Celju (Hotel Faraon). V obeh vam postrežemo z vrhunsko Lisjakovo kulinariko, tako za malice med delom, postrežena kosila, druženja za zaključene družbe ali večerje.

V Hiši Lisjak torej najdete prostor za vsako priložnost in vrsto praznovanja. Prepustite se nam in le uživajte.

Tina je vodja promocije, spoznavnih dogodkov in novinarka na ona-on.com. Kadar se le da smuča, kolesari in uči otroke smučanja. Prima punca ;)

Ni komentarjev

Odgovori