Hiša Lisjak za vse priložnosti

V naši Hiši Lisjak se lahko par sprehodi od svojih začetkov, skoči v zakonski stan in praznuje življenjske obletnice. Ob tem pa lahko ob vsaki priložnosti skoči na okusno malico, kosilo in večerjo.

Zala in Anej sta se spoznala v Restavraciji Center.

Poznamo par, poimenujmo ju Zala in Anej, ki sta se prvič zagledala v Restavraciji Center, ki se nahaja v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem. Prišla sta na malico in imela za izmenjavo prvih besed slabo urico časa.

V Centru, ali po naše “na poligonu”, saj je najsodobnejši avtomobilistični center v Sloveniji, so vsak dan na voljo hitro pripravljene, okusne in raznolike malice. Tu se nahaja tudi osrednja kuhinja Hiše Lisjak, ki med tednom s cateringom skrbi še za nekaj okoliških podjetij.

Gostilna Pri mamici
Gostilna Pri mamici

V Centru se skozi leto zvrsti kopica dogodkov, na katerih Hiša Lisjak pripravi kulinarično doživetje za goste dogodka. Tu sta si telefonski številki izmenjala tudi Zala in Anej.

Anej se je opogumil prvi in Zalo povabil na prvi zmenek.

Da bi izbrala kraj, kjer sta se prvič videla, sta se odpravila na večerjo v Gostilno Pri mamici. Gostilna se nahaja v Ločici pri Vranskem, le lučaj od izvoza Trojane ali Vransko, odvisno iz katere smeri prihajate.

Miren, domač in urejen ambient ustreza priložnosti, kot je prvi zmenek. Večerja je postrežena z občutkom naše kuharske in gostinske ekipe, ob tem pa jo spremlja kakovostna vinska spremljava iz hišne kleti.

hisa-lisjak4

Gostilna Pri mamici je med tednom namenjena kosilom, poslovnim srečanjem, ob vikendih pa zaživi v času kosil in ob večeru. Še posebej poleti, ko se dogajanje prestavi na teraso.

Zala in Anej sta za svojo poročno lokacijo izbrala Na jasi.

Obe lokaciji Hiše Lisjak dopolnjujeta drugi dve lokaciji z notranjim in zunanjim prostorom, namenjeni porokam, rojstnim dnevom, obletnicam, poslovnim druženjem in drugim življenjskim praznikom. To sta Kozolec pri ribniku in Na jasi, kjer sta svojo poročno lokacijo izbrala tudi Zala in Anej.

Hiša Lisjak

Lokacija Na jasi sprejme do 250 gostov, pred markantnim svetlim kozolcem je prostor za civilni obred, do katerega vodi sprehajalna pot, ob kateri lahko svati pripravijo špalir. Okoli so posamezni otočki, kjer se zadržujejo gosti, v roki držijo kozarce šampanjca in nazdravljajo poročenemu paru.

Pogled naokoli jih navdaja z naravo. V tem okolju se sprostijo in uživajo ob okusni kulinariki Hiše Lisjak.

Kozolec pri ribniku
Kozolec pri ribniku

Zala dopolni 50 let.

Na Kozolcu pri ribniku najde tisto, kar si je želela. Prostran prostor, na katerem bodo lahko brezskrbno tekli mlajši sorodniki in prijatelji in kamor se bodo lahko zatekli k skupnemu druženju. Pod Kozolcem dobro jedo, plešejo, prisluhnejo drug drugemu in uživajo v domačem ambientu.

Prostor pa ni namenjen le družinskim dogodkom. Odličen je tudi za poslovne dogodke, predstavitve izdelkov, seminarje … Vaši gostje vas bodo občudovali, kakšno lokacijo sredi narave ste izbrali zanje in ohranili vašo predstavitev še dolgo v svojih mislih.

Vam je bila všeč Zalina in Anejeva pot? Doživite štiri lokacije za štiri različne priložnosti tudi vi. Rezervacije sprejemamo na telefonski številki 051 365 040 in na lisjak@hisa-lisjak.si.

Hiša Lisjak

Ni komentarjev

Odgovori