VIDEO: Idealni partner na poti ~ Se že ščipaš?

Nov, drzen korak, ki se ga vsaka boji, nič ne boli, naredi pa vso razliko - se že ščipaš?

Sedela sva v angleškem pubu v MB. Naročila sem si puranje prsi na žaru in deci vina, on pa vodo. Brez okusa.

Med žvečenjem se znajdem z njim v pogovorih o »Mojem boju«, čokoladah, plavanju in … Naenkrat skočim s stola in vidim, da zamujam! Zamujam na neko delavnico (in na te RES NIKOLI ne zamujam!).

To mi je dalo še dodatnih 10 minut z njim: ponudil mi je vožnjo do kraja delavnice, da ne bom ubila mojega kolesa. 😉

Ščipam se v eno. Je to možno?

Je možno, da sem spoznala tipa mojih let, ki je bil tako nežno džentlemenski, a kljub temu častno možat? Je možno, da se nekdo z isto navdušenostjo sprašuje o takih stvareh, kot jaz? JAP. Danes imava dobri 2 leti starega sinka in čudovit odnos (v katerem jaz še vedno jem čokolade, on pa si grize prste 😉 ).

Vem, rekla boš: »Joj, zakaj se meni to ne zgodi? Zakaj??«

Razumem te. V tem istem vprašanju sem se jaz vrtela 15 let. Vedno znova razočaranja in občutek, da idealnega ni. In s moram zato zadovoljiti ‘s tem, kar je’.

Draga moja, rešiva to tukaj in zdaj!

Predvidevam, da imaš svoj ona-on profil (če nimaš, ga lahko v nekaj sekundah narediš TUKAJ).

Vprašanje ni, ali si objavila svojo fotografijo. Vprašanje je, ali si objavila fotografijo, na kateri se te jasno vidi – célo? Fotografijo, ki vabi (s tem NE mislim na sex (!), ampak – vabi (po TVOJIH merilih) **idealnega** moškega, da se v njem zbudi najmočnejša želja, da naredi prvi korak in te spozna?)

Prepričana sem, da če še naprej bereš, je tvoj odgovor NE. Ker … bojiš se. Ali pa ti ni (tega poniževanja treba).

Kako zelo te razumem! Sama sem se za istimi besedami skrivala najmanj 25 let odraslega življenja – in ustvarjala same zveze, v katerih sem bila bolj nesrečna kot poročena Grace Kelly.

A prišla sem do enega odgovora, ki je edini resničen: tvoj idealni partner NE išče POPOLNE ženske:

Tvoj idealni partner išče človeka, s katerim bo živel bolj polno, bolj srečno, bolj navdihujoče Življenje – na svoj način!

Kaj ima s tem fotografija, ki te ‘razgali’?

VSE – če si samska in v fazi iskanja idealnega partnerja. Fotka, ki bo TAKOJ pritegnila vso pozornost tvojega *idealnega*, meni pove dvoje O TEBI:

  • ali si že pripravljena, da svojega idealnega tudi najdeš IN
  • kako hitro ga boš manifestirala (oz. ti bo zakon privlačnosti pri tej manifestaciji pomagal).

In – ne! – ali si že pripravljena, nima NIČ skupnega s tem, kako zelo si želiš idealnega partnerstva.

S čim pa in kako spodbudiš zakon privlačnosti, da prej kot v 365 dnevih zaživiš svoje idealno partnerstvo, ti povem v spodnjem videu:

Vabljena tudi, da že v naprej pošlješ tudi svoja vprašanja, povezana s temo spoznavanja idealnega partnerja, na jerneja@idealni365.si (odgovorila bom v LIVE oglašanju in NE po mailu!).

Zdaj pa – globoko vdihni, se pohvali za nekaj, kar si superskega naredila in naredi selfie-ja. 🙂 Če bo »pravi« (tak, ki bo RES TAKOJ pritegnil *tvojega idealnega*) bova preverili na webinarju v petek, 3. avgusta ob 20.15 uri : *****MAGNETNI DATING PROFIL – 5 ZVEZDIC*****, ki je pripravljen tako, da boš skupaj z mano v 90 minutah na novo pripravila vse potrebno zato, da ustvariš profil, ki ti bo TAKOJ prinesel ‘zmenek, poln ščipanja’ 🙂. Prijava je NUJNA (tukaj), investicija je 19,99 €, razen, če si že v moji FB skupini »Idealni na poti <3«: Samo za moje idealce in idealke so vsi redni mesečni webinarji BREZPLAČNI. 🙂

Vaša,

Jerneja , zvezda Severnica na vaši poti manifestacije za vas **iDEALnega** partnerja 🙂

P.S.: FB skupina »Idealni na poti <3« prinaša tudi mesečna DARILA (v vrednosti več kot 228,99 €/osebo za veliko hitrejšo manifestacijo **iDEALnega**) in številne BONUSE. 😉 Klikni in se pridruži. 🙂

Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori