Imeti dobro partnerstvo ali imeti ob sebi pravega deca!?

Ne verjamem, da imamo lahko ob sebi pravega partnerja (so že definirali, kaj pomeni pravi partner?), verjamem pa, da lahko najdemo najboljši približek partnerja, ki si ga sami ustvarimo v glavi, da naj bi pomenil popolnost.

Vir: Shutterstock

Veliko je že člankov na temo, kako ga najti, kako vedeti, da je pravi in tako naprej. Bolj pa se sprašujem, ali lahko postavimo unificirana merila in definicijo za pravega in dobrega dedca?

lepi-par
Romantika, že… Pa potem?

Nekatere ženske želijo poraščenost, malce zadušljiv moški vonj, seksi pogrkovanje in mišice, da se ti od njih kar zvrti. Spet druge imajo rade obrite, galantne in svetovljanske moške, ki jim kakšna kila preveč ali premalo ne dela skrbi.

Torej pravi dedec ni za vsako žensko pravi! Kaj šele, ko se dotaknemo skupnih vrednot, pogleda na svet in hobijev … torej isti koš za vse ženske NE OBSTAJA! Zato tudi vse ženske niso enake, kot vsi moški niso enako površinski;)!!!

Kakorkoli, vsi se strinjamo, da je fino imeti zraven sebe nekoga, najsi bo to moški, ženska, mama, pes, fikus ali avto, samo da zapolnjujejo potrebe, ki jih imamo. Življenje postane lepše, če se lahko vsake toliko časa na nekoga nasloniš, ki te ujame, kadar padeš.

Mislim, da si zato vsaka ženska želi pravega desca, da bo poleg menjave žarnic, ubijanja pajkov, žab in legvanov poskrbel, da se ne bo tresla, če enkrat kot samostojna ženska ne bo imela denarja za položnice, živcev za otroke ali poln kufer šefa.

Kam po takega moškega?

Odvisno od starosti, potrpežljivosti in predsodkov. Verjetno se v zgornjem opisu ne bo našla mlada ženska in ji izraz »tiktakanje« ni poznan. Če se vam mudi, potem predlagam ona-on.com, supermarket, kjer na podlagi natančnega filtra izločiš neprimerne moške oz. pregleduješ kandidate, ki ti jih ponudi sistem glede na tvoje hobije, leta, fizične lastnosti, itd.

chuck-norris
Celo Chuck se je postaral, kaj zdaj?

Tiste, ki imamo več časa in bi se zraven rade, še kaj naučile predlagam obisk kakšne delavnice osebnostne rasti (Edvard Kadič mi pade na pamet), spet drugim bolj ustreza senzualna salsa in sosedov Tone, ki si ga do zdaj še ni upala ogovoriti … včasih se mi zdi, da sem po 30-tem začela implementirati slogan: Vase, zase, nase … kar ne pomeni nič drugega, kot da sem dovolj stara, da preneham s skrbmi ali sem družbi dovolj prijazna, všečna, prilagodljiva in da mi je malo mar kaj si bodo mislili, če si bom vzela sosedovega Tončka!

V vsakem primeru je jasno, da je v dvoje lepše, samo bodite pozorne, da ne za vsako ceno. Nekje sem prebrala, da je pravi dedec tisti, ki polomi tvojo posteljo, ne tvojega srca! V tem primeru je cena ena polomljena postelja in če je dedec pravi, jo bo še popravil!

Bistvo mojih razglabljanj pa je, da naj vsaka dela, kar njej paše, le v tem primeru se prikaže tudi tisti pravi.

Ni komentarjev

Odgovori