Iskanje partnerja – kje in kako začeti?

Ker pravi partner oziroma prava partnerka zate enostavno ne bo potrkal/a na tvoja vrata, se moraš aktivirati in začeti spoznavati nove ljudi.

Vir: Shutterstock

Iskanje partnerja je lahko stresno, če se tega lotimo napačno. Kako se lotiti spoznavanja novih ljudi, med katerimi bi lahko tudi bil tvoj bodoči partner ali partnerka? Kje začeti? Spodaj smo zate pripravili nekaj hitrih nasvetov, kako začeti iskati partnerja.

Iskanje partnerja na spletu

Daleč najbolj enostavno je iskanje partnerja prek spleta. To je najbrž tudi edini način, da pravega ali pravo zase spoznaš kar iz domačega naslanjača – enostavno in priročno.

Preizkusi ona-on.com brezplačno!

Prvi stik bosta vzpostavila prek spleta in če bosta v klepetu ugotovila, da sta si zanimiva, bo kaj hitro sledil prvi zmenek. Takrat pa bosta videla, ali sta prava drug za drugega. 🙂

Iskanje partnerja prek spleta je super način, da čim prej najdeš, točno to kar iščeš. In najpomembnejše – deluje! Kar dokazujejo številni pari, ki so se spoznali na ona-on.com.

Pojdi v družbo

Če iskanje prek spleta pač ni zate, so drugi najboljši način spoznavanja novih ljudi družabni dogodki in zabave. Ljudje se namreč na tovrstnih prireditvah lažje podajo “na lov”.

Najbolj privlačni so ljudje, ki se smejijo, plešejo in uživajo. Če boš počel/a vse to, boš najbolj privlačil/a druge ljudi. Zato se zabavaj – ne le na videz, ampak tudi dejansko uživaj v družbi.

Že veš, da je iskanje partnerja prek spleta, to kar želiš? Preberi nasvete, kako začeti iskati prek spleta.

Ne “obešaj” se na zunanji videz

Če opaziš “čisto desetko”, to še ne pomeni, da je ta oseba tudi v resnici popolna. Po navadi so “desetke” razvajene in nemogoče. Namesto, da se prilepiš na to, na videz popolno osebo, se raje osredotoči na svoje kriterije in v gneči poišči nekoga, ki jim bo ustrezal.

No, kljub vsemu izbiraj pametno. Če se oseba, ki ti je padla v oko, ne zmeni zate ali če se tisti trenutek zagreto pogovarja z nekom drugim, bo treba malce počakati.

Ko se bo obrnila proti tebi, lahko začneš z dobrim starim flirtanjem – saj veš, pogled iz oči v oči, rahel nasmešek, … Če od nje oziroma njega ne dobiš nobenega odziva, ne vztrajaj.

Prebijanje ledu in iskanje partnerja

Pri tem se ne moreš izogniti neprijetnemu občutku, ki te spremlja pri vsakem novem, prvem stiku. Najbolje je sprejeti to dejstvo in se tolažiti s tem, da je drugemu ravno tako nelagodno.

Če zgovornost že po naravi ni tvoja vrlina, potem bi lahko vse skupaj delovalo precej prisiljeno. Kaj reči? Nekaj enostavnega. “Živjo. Jaz sem … , kako je pa tebi ime?” Pri tem bodi čim bolj sproščen/a.

Iskanje partnerja

Od sogovornika pa ne moreš pričakovati, da bo začel klepetati s tabo samo zato, ker si se mu / ji predstavil/a. Zato imej v mislih še kakšno vprašanje, ki bo zapolnilo morebitno neprijetno tišino, na primer: “Od kod poznate (recimo gostitelje)?”

Izogibaj se vprašanj, na katerega lahko sogovornik odgovori z “da” ali “ne”. To velja tudi za spoznavanje prek spleta!

Pogovor nadaljuj samo, če bo med vama zanimanje. Če ne, preprosto reci: “No, grem še malo naokoli; pogovor lahko nadaljujeva kasneje.” Pa tudi če ga ne …

Srečno!

Ni komentarjev