ivan-natalija-thumb

Na ona-on sva se prijavila, ker sva oba končala dolgoletno vezo, vsak po svoji strani. Težko je v taki množici ljudi najti sebi sorodno dušo. A nama je uspelo.

Spoznala sva se v mesecu ljubezni, v mesecu maju. Prvi kontakt je vzpostavil Ivan. Po dolgih pretipkanih nočeh se je le opogumil in me povabil na pijačo.

Tisti dan nama je obema ostal v spominu – on v modri srajčki, jaz v oranžni majčki … igriv nasmeh in zapeljiv pogled je v obema zbudil ogenj ljubezni, ki še danes gori.

Po kratkem druženju sva šla vsak svojo pot. Ivan se je namreč po svoji ločitvi še nekaj časa iskal, zato sva se po prvi pijači družila “tako in drugače”, vendar sem ugotovila, da mu še ni do resnega razmerja in sem mu pustila prostor.

Sama nisem človek, da bi v nekoga silila, zato sem ga pustila pri miru, mu dala prostor za razmislek, pri sebi pa sem vedela, da iščem nekoga za resno zvezo.

Najina pot se je ponovno združila čez nekaj mesecev, ko mi je Ivan čestital za rojstni dan in tako je najina zgodba ponovno oživela in se še danes srečno nadaljuje. Ljubezen naju je združila, ker sva oba verjela vanjo.

Sedaj sva skupaj že dobra tri leta. Vesela sva, da sva se našla preko vas in upava, da se bo na ta način našlo čim več parov.

Kaj naju je potegnilo skupaj? Oba sva “na izi”, za hece, imava pozitivno energijo, gledava optimistično na prihodnost,  tudi vsak že po dva otroka iz prejšnjih vez, s katerimi se odlično razumemo, hodimo na izlete in se družimo.

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Ni komentarjev

Odgovori