Najina zgodba je bila na začetku zelo hecna, saj me je Dejan vprašal GO?, jaz pa sem to spregledala. Po enem mesecu mi je pisal in vprašal, če sem še aktivna na portalu. Šele takrat sem sporočilo le dobila in mu odgovorila, potem pa mi kakšen mesec ni nič odpisal. Pač ni spremljal, kaj se dogaja na portalu.

janja-dejan-smallNa začetku sva se lovila, meni še internet ni delal doma, potem pa sva si le izmenjala e-mail naslove in si začela dopisovati.

In kakšno dopisovanje je to bilo! Več kot 120 sporočil sva si poslala še pred prvim zmenkom v živo v Litiji! Še danes hraniva vsa ta sporočila in jih občasno prebereva, kar tako za hec, se vsega skupaj spominjava in se jim nasmejiva.

Ko sva se prvič dobila v živo, sem imela občutek, da ga poznam v dno duše, on pa mene!

Enostavno sva se super ujela. Dejana je najprej pritegnil moj izgled, potem pa vse skupaj ;), mene pa njegova komunikativnost in značaj.

Pa kljub temu, sva se odlično ujela. Skupaj sva že od leta 2013, poročena pa od leta 2016 in lahko res rečeva, da je to – to!

Super se mi zdi, da se lahko ljudje spoznajo na ta način in vsem samskim, ki še iščejo, priporočam in marsikomu tudi povem najino zgodbo.

Ne čakaj na maj, zaljubi se zdaj!

Ni komentarjev

Odgovori