Je poletje najboljši čas za spoznavanje novih simpatij?

Spoznavanje na Kolpi

Februar je mimo in zabredli smo že v globoko poletje. Veselice, pivo in vsakoletni dopust na Hrvaškem je potrjen. Kaj pa, če želiš spoznavati nove ljudi? Je to najbolj idealen način?

Svoje prijatelje in prijateljice si že skozi leto izčrpal/a v zvezi z vsemi njihovimi samskimi kolegi in kolegicami. Kako najlažje skočiš iz mehurčka svojih poznanstev in spoznaš kakšno novo družbo in potencialno simpatijo?

Povabi jih na Castle Kolpa Music Festival (od 31.7. do 4.8.2019). Če med njimi ni interesa, pogum. Spakiraj kopalke in odidi sam/a. Med tisoči ni vrag, da ti kdo ne zbudi zanimanja. Po pivu ali dveh, pa bodo popustile tudi zavore in sproščena komunikacija bo stekla brez težav. Spoznavanje še nikoli ni bilo lažje.

Gre tudi brez piva – poleg vsega glasbenega dogajanja, se boš lahko spoznaval/a tudi v kinu na prostem, ob akro jogi, odbojki, na delavnicah in celodnevnemu dogajanju na sami reki Kolpi.

Glasbeno dogajanje

Namesto da doma kosiš travo, puliš plevel, raje skoči na Kolpo in na najboljši slovenski poletni CASTLE KOLPA MUSIC FESTIVAL.

O festivalu

Festival ti ponuja kampiranje v lepo urejenem kampu ob reki Kolpi in raznolik, kvaliteten program na treh odrih. Uprizorjene bodo tudi zanimive monokomedije in gledališke predstave. Festival omogoča tudi razvajanje ob vrhunski kulinariki in je ekološko usmerjen. Ponudil ti bo kvalitetno preživet prosti čas, kjer boš spoznal/a veliko novih ljudi, prijateljev.

Ob vstopu v festivalsko okolje te bo prevzel občutek pravljične dežele, pozabil/a boš na vse, vodila te bosta vzdušje in sama podoba festivala. Že sama lokacija festivala se nahaja v neokrnjeni naravi, v vasi Fara, tik ob reki Kolpi. A ni že to dovolj rajsko? Z zelo privlačno, barvito in pravljično ureditvijo bo dosežena popolnost, ki te bo navdušila.

Celoten program dogajanja:

program
Program dogajanja – Castle Kolpa Music Festival

Ni komentarjev

Odgovori