Vsi okrog mene so me nagovarjali naj začnem ponovno spoznavati ljudi in hoditi v družbo. Ona-on mi je priporočila prijateljica, saj sem ležala doma na bolniškem dopustu in imela veliko časa. Po prvem obisku sem navezala stike s kar nekaj ljudmi, vendar mi je samo ON po dveh mesecih ostal v spominu.

jelka-lojzi-onaon1Lojzi me je vprašal GO?, jaz pa sem šla že pred njim z drugim fantom na kavico, vendar se ni razvilo nič resnega. Resnično nisem iskala nikogar, bila sem zaprta in sem šla na zmenek samo zato, da mi bodo prijatelji dali mir!

Po prvem neuspelem zmenku sem dala priložnost še drugemu kandidatu, preden se dokončno izpišem iz ona-on.com. Odločila sem se, da poiščem nekoga, ki bo bližje mojemu kraju, da bo nekadilec, imel rad ples in gore. Na njegovem profilu mi je bilo najbolj všeč, ker je imel v svojem opisu napisano, da je ločen z razčiščeno preteklostjo in da otroci ne bodo ovira, prej vzpodbuda. To me je res zadelo.

Po zelo kratkem dopisovanju preko vašega portala sva se dogovorila za kavico – bolj kavo, saj je trajala cele štiri ure. Na prvem zmenku sem dobila vrtnico in čokolado, kar se mi za današnje čase zdi zelo romantično. Kar hitro sva se dogovorila za prvi romantični sprehod, da se ne bi kdo premislil ;).

Ne čakaj na maj, zaljubi se zdaj 😉

Tako sva se imela priložnost bolje spoznati. Sledili so še drugi sprehodi, spoznala sva, da imava veliko skupnega in da bi se v kratkem času lahko zgodilo tudi kaj več. Pa se tudi je! Uživava vsak trenutek, vikendi, dopusti vse je namesto sivine dobilo živahne barve. Oba sva vesela, da obstaja vaš portal, drugače se najini poti gotovo nikoli ne bi srečali. Bolj kot to, da se potegujeva za poroko, je dejstvo, da se ne bi spoznala, če vas ne bi bilo.

Ljudje naj zaupajo tej strani, ker takih spletnih strani ni! Veva, da je veliko ljudem težko povedati, da so se spoznali na ona-on, čeprav sva nekatere med njimi ravno midva usmerila k vam. Ne razumeva, zakaj jih je sram priznati in deliti svojo zgodbo z drugimi, saj to pomeni, samo še ena srečna zgodba več! Lojzi je kar nekaj časa iskal partnerko na ona-on.com, potem pa je našel mene – točno tako, kot si jo je želel.

Vsem, ki se iščete srečo, le pogumno, ona-on.com je prava izbira, le malo vztrajnosti in kančka sreče je potrebnega.

Hej, poišči nekoga zase tudi ti!

Ni komentarjev

Odgovori